WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wildlife

Afrika wordt wel de beste show op aarde genoemd en een Lion Sands-safari speelt zich af als een echte blikvanger. Ons privéreservaat behoudt 12 400 ha (30 600 ac) leefgebied met de hoogste en meest diverse concentratie wilde dieren op het zuidelijk halfrond. Je kunt hier alle iconische soorten van Afrika zien, waaronder de Big Five, samen met een ondersteunende cast van 150 soorten zoogdieren en meer dan 500 soorten vogels. De magie zit hier in hoe je deze bijzondere plek en zijn natuurwonderen beleeft, en daar ligt ons talent.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Dit zijn onze after-breakfast wandelingen aan de wilde kant. Voor degenen die de struik willen ervaren, niet alleen observeren, er is geen betere begeleide excursie. Je wordt in de dikke dingen gedropt en alle vijf de zintuigen gaan aan... Voel de scrub crunch onder je voeten, raak een fluweelzachte acacia-zaadcapsule aan, hoor het kraken van een tak die aangeeft dat je niet alleen bent, en zie het spel op enkele meters afstand verschijnen — opwindend! Dit is ook een prachtige gelegenheid om de kleinere dieren te ontmoeten, die vaak gemist worden op safarivoertuigen, en om meer te ontdekken over de planten van het reservaat — velen met fascinerende geneeskrachtige eigenschappen en traditionele toepassingen.

Toon meer
Toon minder

Food & Wine

Van boma-feesten tot safari-verfrissingstops, dineren belooft een hoogtepunt te worden - voor al onze gasten, met elke dieetbehoefte, inclusief koosjer, verzorgd. Onze chef-koks transformeren lokale recepten in eigentijdse gerechten en geven u een voorproefje voor Zuidelijk Afrika. Gecombineerd met premium wijnen uit de Kaap, wordt dineren een belevenis. Onze wijnproeverijen zijn ook een favoriet van kenners en dabblers.

Toon meer
Toon minder

Tinyeleti Treehouse

Tinyeleti, wat 'veel sterren' betekent, biedt weidse uitzichten op een afgelegen landschap, omgeven door een nog grotere hemel, waarvan de lichten tot aan de horizon fonkelen. Maar stellen en gezinnen hoeven niet af te zien van luxe voor een buitengewone ervaring. Een gastronomische picknick, verlicht door lantaarns, en donzen bedden zorgen ervoor dat gasten zich op hun gemak zullen voelen.

Onze Tinyeleti Treehouse nodigt u uit voor romantische nachten onder de sterrenhemel. Geniet van een picknickdiner terwijl de zon ondergaat, luister naar de geluiden van de wildernis en val in slaap op wolkachtige, pluche bedden. Hier laat je geen luxe achter en vergeet je nooit meer de nacht dat je aan de Sabie-rivier sliep onder de Afrikaanse sterren.

Toon meer
Toon minder

Spa & Wellness

Na actieve dagen op safari kunt u uw lichaam, geest en ziel herstellen in onze spa in de openlucht, die u dichter bij de natuur brengt door middel van heerlijke massages, wraps, gezichtsbehandelingen en meer met natuurlijke oliën. Wellness is belangrijk voor ons en is gemakkelijk in dit natuurlijke toevluchtsoord.

Toon meer
Toon minder

Giving Back

Lion Sands helpt samen met MORE Community Foundation onze lokale dorpen in Huntington en Justicia B, en jij kunt ook meedoen. Volg een rondleiding door de gemeenschap, waarvan de opbrengst naar onze ontwikkelingsprojecten gaat, of steek je handen uit de mouwen om te helpen via onze Get Your Hands Dirty-initiatieven.

Deze zijn gericht op onderwijs, infrastructuur, gezondheid en milieu, en u kunt het gebied kiezen dat het beste bij uw vaardigheden en interesses past. Dit zijn buitengewone sociale ervaringen die je naar het hart van Zuidelijk Afrika brengen om je eigen dromen en die van anderen waar te maken.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Sands Tinga Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen