WeTu Analytics

Imbali Safari Lodge

Safaris

Als een van de eerste particuliere concessies in het Kruger National Park, heeft Mluwati onvermoeibaar gewerkt aan de duurzaamheid van deze ongerepte wildernis, die al meer dan 100 jaar een toevluchtsoord is voor meer dan 114 reptielen, 34 amfibieën en 147 zoogdiersoorten, waaronder de Grote Vijf van Afrika. Met een aantal van Krugers meest spectaculaire landschappen en een buitengewone verscheidenheid aan wilde dieren, vogels en planten binnen de concessie, is elke safari-ervaring uniek.

U kunt's ochtends en's middags genieten van een safari in open voertuigen van 4 x 4. De vroege ochtendsafari's zijn zeer lonend met licht voor fotografie. Leeuwen zijn nog steeds levendig en in beweging op dit moment, antilope zijn meer energiek en een overvloed aan vogels kan ook worden gezien. De namiddag safari's bieden een gelegenheid om nachtelijke dieren en misschien zelfs de ongrijpbare luipaard te zien.

Tijdens de wintermaanden vertrekken de ochtendsafari's om 06u00 en de middagsafari's vertrekken om 16u00. In de zomer veranderen de tijden naar 05u00 voor de ochtend en 17u00 voor de middag safari's.

Thee en koffie worden geserveerd voordat de ochtendsafari vertrekt en's middags kunt u genieten van high tea voordat u vertrekt.

Toon meer
Toon minder

Guided Bush Walks

De begeleide struikwandelingen maken het mogelijk om van dichtbij te komen en een intieme ervaring te hebben van de lokale flora en fauna. Op verzoek zijn er wandelingen beschikbaar. De veiligheid van gasten heeft de hoogste prioriteit, dus begeleide struikwandelingen zijn mogelijk niet beschikbaar als de gids de omstandigheden onveilig acht om te wandelen.

Toon meer
Toon minder

Self Drive - Kruger National Park

Gasten met hun eigen auto kunnen overdag zelf rijden in het Kruger Nationaal Park. Het Park is de thuisbasis van vele verschillende soorten zoogdieren, reptielen amfibieën en vele uren kunnen worden genoten van het kijken naar deze dieren in hun natuurlijke habitat.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Imbali Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen