WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Game Drives

Dagelijkse gamedrives met professionele gidsen en trackers bieden de perfecte gelegenheid om dicht bij de ongelooflijke dieren van Afrika te komen, terwijl de late namiddag ritten de ongrijpbare magie van nachtelijk Afrika onthullen. Onze gamedrives worden allemaal uitgevoerd in ultramoderne Land Cruisers, elk geschikt voor maximaal zes gasten. Tijdens uw verblijf in Singita Malilangwe House zult u waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan dieren in het wild zien, waaronder witte en zwarte neushoorn, lichtenstein hartebeest, sable, nyala, klipspringer, cheetah, wilde hond, leeuw, luipaard en een overvloed aan vogelleven.

Toon meer
Toon minder

Guided Safari Walks

Wandelsafari's zijn een ongelooflijke manier om de bush van dichtbij en persoonlijk te ervaren. Uw deskundige gids en tracker zal u begeleiden als u dieren te voet door de wildernis volgt en de prachtige planten en landschappen om u heen verkennen.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Water is een bron van leven en schoonheid, en geen enkele plaats is dit duidelijker dan in de afgelegen rust van de Afrikaanse struik. Vissen op de dam onder de lodge is de ideale manier om dit wonder uit de eerste hand te ervaren. Laat een lokaas vallen en zie welke premie de dag zal brengen, terwijl je gids en tracker je laten zien hoe de lokale bevolking vis vangt met planten die in het gebied gevonden worden. Singita Malilangwe biedt het hele jaar door uitstekende wildvissen, waaronder Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) en Meerval.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

Er is misschien geen transcendentere ervaring dan naar een volle hemel van sprankelende sterren kijken. De mens heeft eeuwenlang een liefdesrelatie met de nachtelijke hemel gehad en met weinig vervuiling en geen stadslichten om de sterren af te leiden, zal je uitzicht op de hemel hier kristalhelder zijn — niets tussen jou en de uitgestrekte Afrikaanse hemel daarboven.

Toon meer
Toon minder

Rock Art Site Visit

De San Bosjesmannen zijn een van de oudste continue culturen op aarde, de oorspronkelijke jager-verzamelaar, hun manier van leven is een spiegel in ons verleden. Neem een educatieve tour naar San Bushmen rockkunst uit tienduizenden jaren te bekijken en te leren over hun opmerkelijke manier van leven.

Toon meer
Toon minder

Wine Experience

Als een van Afrika's meest invloedrijke wijnkopers zijn de kelders van Singita de thuisbasis van enkele van de meest gewilde privéreservaten en vintage wijnen die het continent te bieden heeft.

Of u nu een fijnproever bent of gewoon af en toe een glas wijn drinkt, onze ervaren sommeliers laten gasten graag kennismaken met een uitgebreide selectie aan variëteiten van over de hele wereld.

Via Singita Premier Wine Direct kunnen gasten wijnen kopen in onze kelders: om mee naar huis te nemen aan het einde van hun reis of om ze gemakkelijk aan de deur te laten bezorgen. Als aanvulling op de kelderaankopen hebben we toegang verkregen tot zeer beperkte, gewilde wijnen, waaronder 'Icons', 'Single Vineyard' en 'Limited Release'-wijnen, rechtstreeks van toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Afrika.

Opgeslagen in kelders met temperatuurregeling, is het onwaarschijnlijk dat deze wijnen ergens anders verkrijgbaar zijn.

Toon meer
Toon minder

Wellness

De Afrikaanse wildernis biedt de luxe van ongefilterde tijd en ruimte en is de ultieme setting om volledig tot rust te komen, terwijl de helende energieën van het continent zijn ingekapseld in rituelen die voeden en koesteren.

Bij Singita strekt ons blijvende doel om het land en de wilde dieren te herstellen zich uit tot het bieden van helende ervaringen aan onze gasten op elk contactpunt. De speciale behandelingen in onze massageruimtes maken gebruik van de diepgaande voordelen van inheemse wijsheden en essentiële oliën die ontspannen, aanvullen en herleven. Elke therapie op maat kan naar wens worden aangepast en getimed, zodat een volledig gepersonaliseerde ervaring wordt gegarandeerd.

Het massagemenu is ontworpen om gasten onder te dompelen in hun prachtige omgeving, en alle behandelingen bevatten die rust en levendige energie om de ziel te revitaliseren en te voeden.

Toon meer
Toon minder

Sundowner Cruise

De Afrikaanse zonsondergang is een gelegenheid die het vieren waard is.

De dam onder de lodge is de perfecte plek om te genieten van een prachtige cruise bij zonsondergang onder het genot van een verfrissende zonsondergang en om de prachtige wilde dieren te zien terwijl ze naar beneden komen om van de dam te nippen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Singita Malilangwe House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen