WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Private Use

(5 Kamers)

Dit elegante, exclusieve huis ligt in het afgelegen Malilangwe Wildlife Reserve van Zimbabwe, naast Singita Pamushana Lodge op een zandstenen bergkam en biedt een onnavolgbaar uitzicht op het omliggende landschap en de prachtige Malilangwe Dam hieronder.

Dit intieme aanbod is ontworpen voor gezinnen en vrienden en bestaat uit vijf ruime slaapkamers, elk met een eigen terras, die naadloos uitmonden in de gezellige woonruimtes van het huis, de interactieve keuken en de chique bar-deli — en op verschillende terrassen en een groot zwembad met een panoramisch uitzicht.

Het decor en design van Malilangwe House weerspiegelen de verfijnde luxe, maar lichte en luchtige sfeer van Pamushana Lodge. De omringende 130.000 hectare aan vrijwel ongerepte wildernis dragen bij aan de allure van dit eigentijdse Afrikaanse huis, wat zorgt voor een onvergetelijke luxe safari in een prachtige omgeving.

Toon meer
Toon minder

Day Use Rate

(5 Kamers)

Dit elegante, exclusieve huis ligt naast de Singita Pamushana Lodge op een zandstenen bergkam en biedt een onnavolgbaar uitzicht op het omliggende landschap en de prachtige Malilangwe Dam hieronder.

Ontworpen voor families en vrienden, dit intieme aanbod bestaat uit vijf ruime slaapkamers, elk met een eigen terras, die allemaal naadloos uitmonden in de gezellige woonruimtes van het huis, interactieve keuken en chique 'bar-deli' - en op diverse buitendekken en een groot rim-flow zwembad met panoramisch uitzicht.

De inrichting en het ontwerp van Malilangwe House is geïnspireerd op de rijke stamgeschiedenis van de regio en weerspiegelt de verfijnde luxe, maar lichte en luchtige sfeer van Pamushana Lodge. De omringende 130.000 hectare aan vrijwel ongerepte wildernis dragen bij aan de allure van dit eigentijdse Afrikaanse huis, wat zorgt voor een onvergetelijke luxe safari in een prachtige omgeving.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Singita Malilangwe House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen