WeTu Analytics

Sanctuary Baines' Camp

Game Drives

De Okavango Delta, beroemd om zijn grote katten- en vogelpopulatie, is een vredig toevluchtsoord waar dieren al tientallen jaren beschermd zijn en weten dat ze niet gestoord zullen worden. Op Baines 'Camp, heb je de mogelijkheid om dieren van dichtbij te zien met je deskundige gids op's morgens en's avonds game drives in open 4 x 4 voertuigen. Een nachtelijke game drive is het perfecte middel om enkele van de nachtelijke dieren te zien die je overdag niet zou zien. De concessie biedt ook een diversiteit aan landschappen met woestijn, droge savanne, lagune en moerassen allemaal in de nabijheid. Tijdens hogere waterstanden worden game-drives gecombineerd met gemotoriseerde boottochten. (Nachtritten zijn seizoensgebonden, afhankelijk van het waterniveau.)

Toon meer
Toon minder

Walking Safaris

Ontdek hoe je zelfs de meest ongrijpbare dieren in de Okavango kunt volgen en volgen. Omdat het kamp in een particuliere concessie is ingesteld, is er de mogelijkheid om heel dichtbij te voet te komen in perfecte veiligheid met een van onze gidsen. Dit is een spannende activiteit en een beetje zenuwachtig voor first-timers die alleen in een safarivoertuig rondgereden hebben en genoten hebben van zitten boven leeuw, olifanten en andere dieren. Te voet kan men deze dieren natuurlijk niet benaderen, maar leren over hen, wandelen en de struik zien op hun niveau is een prachtige en leerzame ervaring.

Toon meer
Toon minder

Mokoro & Motorised Boat Excursions

Een van de beste manieren om het wild rond Sanctuary Baines 'Camp te zien is in een van de lokaal gemaakte dugout kano's, bekend als mokoros. Deze waren vroeger gemaakt van ebbenhout maar zijn nu gemaakt van commercieel geteeld hout en glasvezel om de kwetsbare omgeving van de Okavango te beschermen. In een van deze traditionele ambachten is het mogelijk om te zweven rond de waterwegen en lagunes die deel uitmaken van de delta, op zoek naar krokodillen in het water, maar ook het krijgen van een opmerkelijk uitzicht op de vlaktes spel vanuit een nieuwe en spannende hoek. Deze zachte en informatieve manier van safari is uniek voor de rivier Bosjesmannen, bestaande uit drie verschillende stammen die de Delta hun thuis maakten. Voor de minder onverschrokken heeft het kamp ook gemotoriseerde speedboten die gebruikt kunnen worden als de rivieren in overstroming zijn. (Alle activiteiten op waterbasis zijn seizoensgebonden en gebaseerd op het waterniveau van de delta)

Toon meer
Toon minder

Scenic Helicopter Flights

Deze schilderachtige vluchten omvatten vliegen naar het westen naar de permanente delta, het blootleggen van gebieden die onbereikbaar zijn per voertuig of boot en het tonen van de enorme omvang van de Okavango Delta. Er is de mogelijkheid dat de deuren worden verwijderd voor onbeperkte fotografische mogelijkheden. Kies tussen 30, 45 of 60 minuten tour in een turbine Bell Jetranger helikopter met 3 zitplaatsen. Deze activiteit wordt het hele jaar door aangeboden. Omdat het een gepersonaliseerde activiteit is, is het aan u op welk tijdstip van de dag u de activiteit wilt doen, maar we raden u aan vroeg in de ochtend en laat in de middag, omdat deze tijd meestal het beste licht voor fotografie biedt. Bij het reserveren kunnen de gewenste vluchttijden worden aangevraagd.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Sanctuary Baines' Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen