WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Ngwedi Premier Suite (Sleeps 2)

De Ngwedi Suite biedt 232 m ² aan comfort en elegantie. Een op maat ontworpen roze bank verankert de grote woon- en loungeruimte, gelegen aan één kant van de indrukwekkende open haard van de suite. In de suite vindt u een eclectisch gebruik van meubilair, inclusief een eigentijds gevoel gecombineerd met rustieke elementen. De slaapkamer ontvouwt zich op een privé Saligna houten dek.

Toon meer
Toon minder

Lesedi Premier Suite (Sleeps 2)

De Lesedi Suite heeft een oppervlakte van 232 m ² en is uitgerust met alle gemakken van thuis, geaccentueerd door het stromende licht van de Afrikaanse zon. Handgemaakte meubels, zoals de zebra huid commode. Daarnaast zijn zorgvuldig geselecteerde hedendaagse stukken. De lounge van de suite is gescheiden van de slaapkamer door een cilindrische open haard van vloer tot plafond. Intrekbare glazen wanden openen om een eigen overloopzwembad te onthullen.

Toon meer
Toon minder

Sephiri Family Premier Suite (Sleeps 4)

(2 Kamers)

De split-level Sephiri Suite van ongeveer 315 vierkante meter biedt plaats aan maximaal vier personen en is ideaal voor gezinnen. Stap naar beneden in het hoofdniveau vanaf de ingang, waar een ruime slaapkamer, woonkamer en studeerkamer wachten. De suite is ontworpen in een rustgevende neutrale kleur en toont eigentijds meubilair op maat, de intrekbare glazen deuren van vloer tot plafond en de woonkamer met een stenen open haard. Het uitgestrekte dek maakt plaats voor uw eigen overloopzwembad voor privé ontspanning.

Toon meer
Toon minder

Metsi Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 Kamers)

De Metsi Presidential Suite van 593 vierkante meter is werkelijk adembenemend. Een ontzagwekkende mix van hedendaags design en Afrikaanse kunst en artefacten. De kamerhoge glazen wanden vouwen volledig weg en onthult een even ruim Saligna houten dek, privé overloopzwembad, jacuzzi en eethoek in de buitenlucht.

Speciale opmerking: kan worden omgezet in een presidentiële suite met twee slaapkamers onder voorbehoud van concessielimiet

Toon meer
Toon minder

Molelo Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 Kamers)

De Molelo Presidential Suite van 619 m ² illustreert een perfecte balans tussen elegante witte en glazen interieurs in combinatie met moderne Afrikaanse en internationale designelementen. De ruime suite met twee slaapkamers biedt een prachtig verhoogd uitzicht over het Afrikaanse landschap met glazen deuren van vloer tot plafond die uitvouwen op een ruim Saligna houten terras, infinity zwembad, jacuzzi en eethoek buiten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Molori Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen