WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Molori whiskey bar and hide

Nieuw bij Molori Safari is onze nieuwe hide and whiskey bar. De schuilplaats biedt een prachtig uitzicht over de Molori-waterput, die al snel een favoriete plek is geworden voor gasten om Madikwe wilde dieren in de buurt te observeren. Het biedt scherpe fotografen nieuwe mogelijkheden om intieme beelden te maken van olifanten, leeuw, buffels en verbazingwekkende vogelleven die binnenkomen om te drinken bij de waterput. Grenzend aan de schuilplaats, met glazen deuren van vloer tot plafond met uitzicht op de Dwarsberg bergketen, kunt u genieten van whisky en wijnproeverijen terwijl u kijkt naar de wildwandeling voorbij.

Toon meer
Toon minder

Game Drives and Walks

Voor nauwe ontmoetingen met de natuur, Molori biedt game drives twee keer per dag die tot doel hebben om gasten te laten met herinneringen aan veel meer dan alleen de “big five” of Madikwe “super seven”. Het reservaat van 75.000 hectare beschikt over een aantal trots op leeuw, grote kuddes olifant, zwart-witte neushoorn, talloze buffels en meer dan 340 vogelsoorten, evenals de bedreigde jachtluipaard, bruine hyena en een gezonde populatie wilde honden. Nachtritten tonen een scala aan nachtelijke dieren, waaronder luipaard, honingdas en verschillende kleinere leden van de kattenfamilie. Onze begeleide safari wandelingen geven de gasten de opwindende ervaring van het volgen van dieren te voet en oriëntatie op medicinale planten en lokale geschiedenis.

Toon meer
Toon minder

Sunsets, Bush Breakfasts and Bush Dinners

Om de bush ervaring te verbeteren neemt Molori Safari Lodge de ervaring op stap verder met exclusieve gebieden binnen het wildreservaat om adembenemende zonsondergangen te bekijken terwijl u geniet van champagnecocktails of om te genieten van een licht ontbijt in de bush met uitzicht op de uitgestrekte Madikwe vlaktes helemaal tot delen diner en brand verhalen in onze exclusieve Bush Site gelegen op slechts 20 minuten van de Lodge.

Toon meer
Toon minder

Photography

Etienne Oosthuizen is onze Specialist Field Guide die onze gasten een korte fotocursus kan aanbieden. Leg de prachtige herinneringen vast aan je Afrikaanse Safari of de ongelooflijke wilde dieren die je zult tegenkomen tijdens je game drives.

Toon meer
Toon minder

Rhino Tagging Expedition by Helicopter

Voor gasten die willen deelnemen aan het helpen om de oorlog tegen stroperij te bestrijden en om een verschil te maken één Rhino tegelijk, Molori Safari Lodge in samenwerking met de Madikwe Game Reserve, biedt de unieke kans voor handen op tracking en tagging deelname en een wat slechts kan worden omschreven als een eenmaal in een levenservaring. Deze activiteit is beschikbaar op voorafgaand verzoek en tegen een toeslag. Neem contact op bij het reserveren voor meer informatie.

Toon meer
Toon minder

Spoor Identification and Tracking

Onze gidsen delen hun schat aan kennis over het vinden, identificeren en volgen van verschillende soorten diersporen.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

Voor een meer hemelse ervaring kunnen gasten gebruik maken van het observatorium van Molori. Met een volledig intrekbaar dak is het observatorium uitgerust met een volautomatische digitale telescoop (één van de grootste particuliere telescopen in zuidelijk Afrika) om de kosmos en de opmerkelijke nachtelijke hemel van het zuidelijk halfrond te verkennen.

Toon meer
Toon minder

Super Seven by Night

Voor de avontuurlijke Molori Safari Lodge biedt nachtelijke ritten met Night Vision Goggles (NVG's) en hi-tech militaire uitgiftefakkels, exclusief voor Molori, dit geeft een geheel nieuwe dimensie en opwindende ervaring om avonturen te struiken en's nachts uit te zijn.

Toon meer
Toon minder

Junior Rangers

Voor familiegroepen zal Molori Safari Lodge de extra mijl doen om ervoor te zorgen dat onze jongere gasten bezig en geïntrigeerd worden. Junior ranger ervaringen zijn ontwikkeld door onze veldgidsen om ervoor te zorgen dat de grote en kleine bush ervaringen gewaardeerd worden. Gespecialiseerde activiteiten in de lodge zoals het bijhouden en identificeren van dieren, pizza maken, bakken, vissen, spelletjes en creatieve expressie zijn ook beschikbaar. Ons personeel is experts in het bieden van precies de juiste hoeveelheid entertainment tussen game drives, zodat ouders een beetje vrije tijd om te ontspannen en echt ondergedompeld te worden in de Afrikaanse bush.

Toon meer
Toon minder

Cooking Classes

Aspirerende chefs kunnen leren hoe ze hun favoriete inheemse gerechten ter plaatse kunnen bereiden, van het selecteren en bereiden van ingrediënten tot het koken en presenteren van een maaltijd. Kooklessen kunnen 24 uur van tevoren worden geboekt.

Toon meer
Toon minder

Fitness Centre

Het fitnesscentrum met airconditioning is goed uitgerust met ultramoderne loopbanden, fiets- en cross-trainer machines, halters en gewichtsmachines, pilates- en yogaapparatuur.

Toon meer
Toon minder

Spa Services

De spa biedt een grote verscheidenheid aan huid- en lichaamsbehandelingen door een gekwalificeerde spatherapeut. Alle spadiensten zijn beschikbaar in de serene overdekte behandelkamer, buiten op ligbedden, of voor een echt ongeëvenaarde ervaring, in ons outdoor behandeldek in de bush. U kunt ook genieten van privéspabehandelingen in uw eigen suites.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Molori Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen