WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Mugie House van gouverneurs is de nieuwste toevoeging aan de Governors' Camp Collection, en combineert perfect met onze andere eigendommen, waardoor een al divers scala aan locaties en activiteiten in het wild wordt uitgebreid. De locatie is Mugie Conservancy, een priv├ę natuurbehoud in Laikipia van bijna 50.000 hectare met een scala aan impactvolle gemeenschaps- en natuurbeschermingsprogramma's.

Op een heuvel bevinden zich acht stenen huisjes, elk met een prachtig uitzicht op het landschap van Laikipia. In een groot hoofdgebouw met open haarden kunnen gasten ontspannen cocktails en heerlijke maaltijden bereiden op basis van een creatief menu met ingredi├źnten uit onze eigen moestuin. Een overloopzwembad biedt mooie schaduwrijke plekken en een informele eetzaal in de buitenlucht, terwijl een waterput tegenover het Mugie House een verscheidenheid aan wilde dieren aantrekt die tot een drankje komen. Gasten kunnen ook genieten van de negenholes golfbaan van Mugie Conservancy, die perfect is om te genieten van een rondje tussen reisgenoten of naast andere golfliefhebbers van ons.

Het beveiligen van land voor dieren in het wild is tegenwoordig een belangrijke instandhouding in Afrika en Mugie Conservancy biedt een belangrijke toegangsroute voor wilde dieren tussen het Laikipia plateau, de Mathews Range en de Samburu landen in het noorden en oosten. Uitgestrekte savannes met acacia-stippen, olijfbossen en struikgewas zijn een toevluchtsoord voor een veelvoud aan wilde dieren in overvloed, waaronder belangrijke endemische Noord-Keniaanse soorten zoals Grevy's Zebra, Jackson's Hartebeest en Reticulated Giraffe.

Mugie Conservancy loopt voorop op het gebied van instandhouding en werkt als een rundveeboerderij met weinig impact, naast het behoud van de delicate en productieve ecosystemen waar overvloedige dieren in het wild aanwezig zijn. Baanbrekende grazingsprogramma's voor gemeenschappen en gemeenschapsprojecten door middel van micro-economische hulp hebben de betrokkenheid en investeringen van de lokale gemeenschap aangemoedigd in de instandhoudingsdoelen van Mugie.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Governors' Mugie House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen