WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Day and Night Game Drives

Geniet van onze traditionele gedeelde gamedrives met een toegewijde, hooggekwalificeerde en ervaren gids, die dagelijks beschikbaar is in onze speciaal ontworpen voertuigen. Game drives kunnen op elk moment vertrekken, maar zijn over het algemeen het beste in de vroege ochtend of in de late namiddag wanneer dieren de neiging hebben om actiever te zijn omdat de temperatuur iets koeler is. Als je je middaggame drive naar de vroege avond wilt verlengen, neem dan contact op met je gids.

Verken het variërende landschap van Mugie, van de dam tot olijfboombossen en acacia-struikgewas, waar u kunt genieten van een schat aan diverse wilde dieren, waaronder noordelijke endemische soorten Grevy Zebra, Jackson's Hartebeest, Reticulate Giraffe en Gerenuk.

Inbegrepen in de prijs van de accommodatie

Toon meer
Toon minder

Tala the Reticulated Giraffe

Tala is zeker een van Mugie's 'cast of personages'! Toen ze nog maar een paar dagen oud was, werd Tala naar Mugie Conservancy gebracht door een lokale herder nadat ze zijn kudde geiten begon te volgen. Ze werd verzorgd door Margaret, die al snel haar draagmoeder werd. Nu vier jaar oud is, dwaalt ze vrij rond in het conservancy, maar keert vaak terug naar haar gekozen 'huis' in het hoofdkwartier - waar het personeel gewend is om toezicht te houden door deze torenhoge aanwezigheid!

Toon meer
Toon minder

Mugie Dam

De op twee na grootste privédam in Kenia, Mugie Dam in het hart van de conservancy, is een belangrijke waterbron voor de overvloedige dieren en vogels, waar een paar uur gemakkelijk voorbij kan worden gezien naar de wildlife pageantry.

Toon meer
Toon minder

Anti-Poaching Unit

De Mugie Rangers zijn dichtbij gevestigd met een team bloedhonden die gebruikt worden voor dagelijkse anti-stroperpatrouilles. Bezoek hun hoofdkantoor om meer te weten te komen over het werk dat ze doen, en ervaar de kracht van hun enthousiaste geurvaardigheden met een volgdemonstratie.

Vraag de manager om een bezoek te boeken voor je om de honden en hun handlers te ontmoeten. Als ze beschikbaar zijn, zullen ze blij zijn om deel te nemen aan een spotzoektocht, om de honden een ongelooflijk reukvermogen te laten zien, met je verborgen als de 'stroper'! Je zult onder de indruk zijn van hoe snel ze je vinden! Een kleine fooi die direct aan de handlers wordt gegeven, wordt zeer op prijs gesteld als je genoten hebt van je ervaring met hen.

Toon meer
Toon minder

Big Cat Tracking

Onderzoek naar roofdieren in het gebied heeft een cheetah en een leeuw gekraagd om hun bewegingen te volgen en beter te begrijpen waar interacties plaatsvinden die kunnen leiden tot conflicten tussen mensen en wilde dieren.

Gasten kunnen leeuwen volgen en meer leren over het werk dat wordt gedaan om pastoralisten en dieren in het wild naast elkaar te laten wonen.

Toon meer
Toon minder

Sundowners and Bush Picnics

Het golvende landschap van Mugie biedt een aantal uitstekende uitkijkpunten voor een perfecte sundowner of bushpicknick. Als de zonsondergangen is dit een heerlijke tijd van de dag om even de zonsondergang te bekijken boven het Laikipia landschap met een koud drankje in de hand.

Toon meer
Toon minder

Guided Bush Walks

Kom van dichtbij met de natuur op een voetsafari en ervaar de ongetemde schoonheid van de regio Laikipia. Als je uit een auto komt, kun je naar hetzelfde niveau komen als de dieren in het wild en de kleinere wezens die dit ongelooflijke ecosysteem bewonen. Leer alles over hen en hun belang van uw gids.

Toon meer
Toon minder

Golfing

Geniet van een rondje golf op deze privébaan met 9 holes, die ook de meest noordelijke golfbaan van Kenia is! Caddys zijn beschikbaar om je te helpen, of je nu een beginner of een professional bent. Er wordt een tip voorgesteld voor de caddy omdat ze geen medewerkers zijn van het Mugie House van de gouverneurs. Er zijn golfclubs beschikbaar als je ze wilt lenen.

De golfbaan is ook een perfecte plek voor een wandeling of joggen, of een plek om vogels te spotten!

Toon meer
Toon minder

Ranching and farming on Mugie Conservancy

Mugie Conservancy loopt voorop op het gebied van instandhouding, opereert als een rundveeboerderij en boerderij met weinig impact, naast het behoud van de delicate en productieve ecosystemen waar overvloedige dieren in het wild aanwezig zijn, en biedt belangrijke gangen voor dieren in het wild tussen het Laikipia plateau, de Mathews Range en de Samburu-landen in het noorden. en oost. De gasten worden verwelkomd om de ranch- en boerderijactiviteiten te bezoeken om te begrijpen hoe elk functioneert, naast het veiligstellen van essentiële habitat voor dieren in het wild.

Mugie Trading Stock heeft een nieuw tijdperk van gemeenschapsveebeheer teweeggebracht, gebaseerd op het uitgangspunt van gedeelde middelen. Dit is een programma dat uniek is voor Mugie, het is een programma waar alle partijen baat bij hebben en het behoud, het milieu- en ecologische gewetensbewustzijn verder bevordert.

Ga naar beneden om de boerderij van Mugie te bezoeken om vers gelegde eieren te verzamelen of kijk naar de melkkoeien die bij zonsopgang worden gemolken. Leer meer over de Miraa fabriek en hoe deze de broodnodige inkomsten oplevert voor veel van onze buurburen. Zaterdag is Mugie's 'Dip Day' - een fascinerende ervaring voor diegenen die dit geavanceerde programma zelf willen zien.

Toon meer
Toon minder

Spa treatments

We hebben een volledig opgeleide spa-therapeut die ervoor zorgt dat je goed wordt verwend terwijl je bij ons bent. Vraag ons spa-menu aan zodra u bij ons bent en boek vooraf via de manager.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Governors' Mugie House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen