WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives

Maak gamedrives en nachtritten in op maat gemaakte 4x4's om de unieke woestijndieren te spotten die in de pannen leven, zoals de ongrijpbare bruine hyena of Kalahari-leeuw. Je ervaren safarigids helpt je een woestijnlandschap te ontdekken dat bruist van het leven. Compleet met picknicks in het bos, koffie in de ochtend en gekoelde drankjes.

Toon meer
Toon minder

Meet the Meerkats

Kom van dichtbij en persoonlijk met onze families van gewone stokstaartjes. Ga bij zonsopgang vanuit het kamp, zodat je klaar bent om deze heerlijke alleseters te volgen terwijl ze op zoek gaan naar hun ontbijt. Loop tussen hen (geadviseerd door uw gids) en als u een plaats neemt, kunt u misschien het geluk hebben om te worden aangezien voor een termietenheuvel, waar u wordt gebruikt als een uitkijkpunt voor roofdieren.

Toon meer
Toon minder

Bushman Walk

Ontdek de geheimen van de pannen met de Zu/'hoasi Bosjesmannen tijdens een fascinerende boswandeling. Bekijk dit eeuwenoude woestijnlandschap door hun ogen. Deze ervaren jager-verzamelaars laten je zien hoe je kunt overleven en gebruiken hun buitengewone speurvaardigheden om een scala aan culinaire hoogstandjes te ontdekken... van bollen tot schorpioenen en bessen. Tijd met hen doorbrengen is een zeer zeldzaam voorrecht.

Toon meer
Toon minder

Horse Riding (additional cost)

Zadel erop en verken dit wilde, ongerepte gebied op dezelfde manier als veel van de eerste ontdekkingsreizigers, jagers

en missionarissen deden dat — te paard! Je begint aan een avontuurlijke outride (voor ruiters van elk niveau). Dit is een opwindende manier om wilde dieren te spotten door te galopperen over de knapperige zoutvlakten en het dier te volgen

snelwegen die de Makgadikgadi-pannen tot leven brengen.

Toon meer
Toon minder

Quad Biking (seasonal activity)

Dit is puur woestijnavontuur! Neem een opwindende quad over de pannen met zoutkorst (alle activiteiten in de pan zijn afhankelijk van het weer en afhankelijk van de droogte van de pannen). Je zult je volledig vrij voelen als je door dit uitgestrekte en eeuwenoude landschap trekt en zoveel ontdekt over de overblijfselen van dit ooit supermeer.

Seizoensgebonden: april - oktober

Toon meer
Toon minder

Fallen Baobab

Bezoek de camping van de Fallen Baobab, een van de drie grootste en oudste bomen in Afrika en de camping voor Livingstone en Selous..

Toon meer
Toon minder

Zebra & Wildebeest Migration (November - April)

Wees getuige van de tweede grootste migratie in Afrika. Een waanzinnig spektakel van zwart-witte strepen

terwijl ongeveer 30.000 zebra's en gnoes over de Makgadikgadi-pannen trekken, op de voet gevolgd door stalkende roofdieren, wachtend op de rijke pluk van vermoeide hoeven. Dit is een explosie van wilde dieren en een ervaring die je niet mag missen!

Toon meer
Toon minder

Scenic Helicopter Flights (additional cost)

Dit is echt een onvergetelijke ervaring. Geniet van een helikoptervlucht over de Makgadikgadi-pannen, met of zonder deuren, om de uitgestrektheid van dit woestijnlandschap in je op te nemen. Je gaat op zoek naar de migraties van zebra's en flamingo's (indien goed getimed), wordt gedropt op een eiland met baobabs voor de lunch, gaat een beetje skysurfen bij zonsondergang terwijl je de palmboombekleding volgt en vertelt al je vrienden erover als je thuiskomt.

Toon meer
Toon minder

Spa Treatments (additional cost)

Als u een serieuze pauze nodig heeft, dan is een van onze spabehandelingen uw perfecte ontsnapping. Onze professionele therapeut zal je naar de zevende hemel brengen. Boek een rugmassage met uitzicht op de Makgadikgadi-pannen of geniet van een ontspannende spabehandeling vanuit de privacy van uw tent. Wat je ook kiest, je zult je verfrist en verjongd voelen.

Toon meer
Toon minder

Fat Bikes

Pak een fatbike en fiets door de Makgadikgadi Pans. Dit is echt een leuke activiteit voor het hele gezin en een ideale manier om wat beweging te krijgen. Deze fietsen kunnen gemakkelijk over het woestijnterrein cruisen en je meenemen over 4x4-tracks en rond de knapperige zoutvlakten. Kijk uit voor waarnemingen van wilde dieren, terwijl je het prachtige landschap en de stilte in de woestijn in je opsnuift.

Toon meer
Toon minder

Flamingo Migration (additional cost)

De Makgadikgadi-zoutpannen zijn een van de belangrijkste broedplaatsen in zuidelijk Afrika voor

de kleinere en grotere flamingo's. Deze vliegende vlamvogels komen met miljoenen aan tijdens seizoenen met veel regen, wanneer miljoenen kleine garnalen en andere schaaldieren de zoute pankorst doorbreken om te paaien. Het resultaat, een roze extravaganza in de hitte van de woestijn. Je kunt ook heli naar Sua Pan om de flamingo's in maart - april te bekijken (een schilderachtige helikoptervlucht moet geboekt worden).

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Camp Kalahari

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen