WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives at Camp Kalahari

Met game drives kun je unieke woestijndieren ervaren, zoals bruine hyena, vleermuis oorvossen en als je geluk hebt, leeuw & olifant

Toon meer
Toon minder

Walking with Meerkats at Camp Kalahari

Kom van dichtbij en persoonlijk met onze families van gewone stokstaartjes. Ga bij zonsopgang vanuit het kamp, zodat je klaar bent om deze heerlijke alleseters te volgen terwijl ze op zoek gaan naar hun ontbijt. Loop tussen hen (geadviseerd door uw gids) en als u een plaats neemt, kunt u misschien het geluk hebben om te worden aangezien voor een termietenheuvel, waar u wordt gebruikt als een uitkijkpunt voor roofdieren.

Toon meer
Toon minder

Camp Kalahari Bushmen Walk

Breng tijd door met een groep Zu/'Hoasi Bosjesmannen om een kijkje te nemen in hun oude cultuur, te begrijpen hoe ze de flora en fauna gebruiken om te overleven in deze schaarse omgeving.

Toon meer
Toon minder

Camp Kalahari Horse Safaris

Ontdek dit wilde, ongerepte gebied op dezelfde manier als de vroegste ontdekkingsreizigers, jagers en missionarissen deden — te paard.

Toon meer
Toon minder

Camp Kalahari Quad Biking

Breng tijdens het droge seizoen een middag/avond quadrijden door over de maanuitgestrektheid van de pannen.

Toon meer
Toon minder

Fallen Baobab

Bezoek de camping van de Fallen Baobab, een van de drie grootste en oudste bomen in Afrika en de camping voor Livingstone en Selous..

Toon meer
Toon minder

Zebra & Wildebeest Migration - Green Season only

Tijdens het groene seizoen, ervaar de migratie van zebra's en gnoes — de tweede grootste in Afrika, en de laatste overgebleven in zuidelijk Afrika.

Toon meer
Toon minder

2 Hour Horse Riding Activity

Geniet van een 2 uur's ochtends of's middags ontspannen paardrijden activiteit over de pannen met onze deskundige gids. Deze activiteit is niet inbegrepen in het nachtelijke tarief, dus moet extra worden geboekt. Als u een paardrijactiviteit reserveert, verliest u de andere Camp activiteiten op hetzelfde moment.

Kinderen ouder dan 8 jaar zijn welkom.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Camp Kalahari

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen