WeTu Analytics

Leroo La Tau

Leroo La Tau stijgt majestueus boven de rivier de Boteti, die zich uitstrekt over de westelijke grens van het Makgadikgadi Pans National Park.

Het park, bevolkt door 30.000 zebra's en gnoes, nauw begeleid door roofdieren, biedt gasten de kans om de opwinding te ervaren van het zien van grote concentraties wild en de resulterende roofdierinteractie. De lodge biedt een verhoogde schuilplaats boven de rivier waar gasten kunnen genieten van de spectaculaire wildwaarnemingen die we in dit deel van Botswana gewend zijn.

Met slechts 12 luxe chalets met rieten dak, allemaal met uitzicht op het prachtige Makgadikgadi Pans National Park, elk met een eigen badkamer. Er is een eetkamer, leeszaal en bar in de hoofdlodge, uitgestrekte houten dekken en een dompelbad, waar gasten zich naadloos kunnen onderdompelen in de ultieme wildlife ervaring in Botswana.

Na het verkennen van de omgeving en genieten van een spectaculair natuurverschijnsel op begeleide dag- en nachtelijke gamedritten, kunnen gasten zich na het diner terugtrekken bij een prachtige open haard met uitzicht op de rivier.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Leroo La Tau

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen