WeTu Analytics

Grassland Bushman Lodge

Er is nooit een saai moment in Grassland Bushman Lodge! Gasten zijn vrij om het leven te nemen in hun eigen tempo en genieten van de unieke sfeer van de lodge, maar je zult altijd vinden dat er iets anders te doen is.

Bekijk een grote verscheidenheid aan Kalahari dieren en vogelsoorten op wild drives, te paard, of kijk gewoon uit naar de vele soorten aangetrokken door onze eigen waterput. Geniet van onvergetelijke momenten in het gezelschap van de endemische San bosjesmannen van het gebied. Leer hoe ze op voedsel jagen, medicijnen maken: traditionele dansen, hun huizen bouwen en zelfs hoe ze samen spelletjes spelen. Leer meer over ons Predator Project, reddingswerk dat we uitvoeren met leeuwen, luipaarden en wilde honden.

Gasten van Grassland Bushman Lodge kunnen profiteren van hun speciale relatie met het San.

Levensechte activiteiten omvatten het zoeken naar voedsel en medicijnen tussen de vele verschillende soorten planten en bomen die in de regio groeien (en u zult op elk moment versteld staan van de rijkdom aan hulpbronnen om u heen). De bosjesmannen zullen opnieuw uitvoeren hoe ze op vlees jagen, je laten zien hoe ze vuur kunnen maken met hun brandstokjes, hun eten bereiden en beschrijven hoe ze hun nomadische huizen bouwen. Ze zullen u ook een aantal van hun interessante tijden en culturele spelletjes laten zien die allemaal voordelen hebben voor het behoud van fitness.

De roofdieren op Grassland zijn letterlijk gered van een kogel. Het zijn allemaal probleemdieren die in de omliggende veehouderijen zijn binnengekomen en daarom mogen worden gejaagd. Willie vangt deze dieren en doet met de hulp van het Department of Wildlife zijn best om ze te verplaatsen naar nieuwe huizen waar ze veilig en vrij kunnen zijn. Tien leeuwen werden verplaatst naar het Kgalagadi Transfrontier Park in 2012 en twee zijn dit jaar verplaatst naar een privépark in Lobatse.

Grassland heeft acht zeer goed ingerichte chalets, elk met een eigen badkamer, bedden, kasten en kaptafel.

Elke faciliteit heeft constant warm water. Wij bieden plaats aan maximaal 16 gasten in deze chalets en hebben ook een familiesuite. We hebben twee prachtige hoofdgebouwen die zowel een buiten als binnen eetkamer bevatten.

Vier van de Chalets zijn permanente Twin kamers, een Chalet is permanente Koning en de andere drie Chalets kunnen worden samengesteld als een twin of tweepersoonskamers.

Bij Grassland Bushman Lodge hebben we ook een camping zonder elektriciteit voor de meer avontuurlijke reiziger.

We hebben vier campings die individueel geboekt kunnen worden of exclusief voor grotere groepen geboekt kunnen worden. Elke camping is geschikt voor 5 gasten.

Alle vier de campings zijn goed in de schaduw, hebben stromend water, een vuurplaats en een braaier (BBQ grill). Op de camping hebben we ook twee sanitaire voorzieningen; met stromend water en een „Donkey boiler” voor warm water (hout voor de Donkey ketel wordt geleverd door Grassland Bushman Lodge).

Grassland Bushman Lodge is een kleine wereld vol prachtige, authentieke, cultureel rijke ervaringen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Grassland Bushman Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen