WeTu Analytics

Mapula Lodge

Het Mapula Lodge ligt net buiten het Moremi Game Reserve, diep in de Okavango Delta. Met 9 luxe chalets met unieke en eigenzinnige lokale handgemaakte meubels is de sfeer natuurlijk en aards.

Het comfortabele uitkijkdek van het hoofdgedeelte, met zachte uitnodigende banken, kijkt uit over de met hippo's gevulde lagune. Het verkoelende zwembad nodigt u uit om de prachtige rustige vergezichten te verkennen vanuit een ontspannen positie.
Game viewing, in open voertuigen, is bijzonder goed in dit gebied; de majestueuze rivierflora rond de lodge is de thuisbasis van een enorme verscheidenheid aan vogels. De wateractiviteiten van Mapula Lodge zijn gelegen in een permanent watergebied en omvatten het rustig polen van mokoro's via lelies gevulde kanalen. Wandelsafari's worden aangeboden met ervaren gidsen; nachtelijke ritten bieden een verandering van het spotten van de nachtelijke soorten van het gebied. Tegen een toeslag kunnen luchtballonvaren en schilderachtige helikoptervluchten worden geregeld.

De volgende recente opmerking zegt het al: „WOW WOW WOW. Moet ik nog meer zeggen? We hielden van deze plek en de geweldige mensen. Dit is zeker een plek voor mensen die serieus zijn over hun game viewing. Het enthousiasme en de passie die de gidsen en de trackers laten zien, is ongelooflijk”.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mapula Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen