WeTu Analytics

Elewana Loisaba Lodo Springs

Camel Riding

De traditionele manier van vervoer in het droge land van Noord-Kenia en een andere geweldige manier om Loisaba te ervaren. Korte of langere wandelingen kunnen worden geregeld.

Toon meer
Toon minder

Game Drives

Een van de beste manieren om de wilde dieren in Loisaba te bekijken is tijdens een game drive. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de middag gaat, je eigen informatieve gids neemt je mee in een open voertuig over de open vlaktes, door de struik of langs de oever van de rivier, kijkend naar de grote verscheidenheid aan wild, vogels, planten en bomen.

Toon meer
Toon minder

Fishing

U kunt vissen in de rivier en de dammen. Let op: dit is seizoensgebonden en hangt af van de regen. Apparatuur, zowel modern als traditioneel kan worden geleverd.

Toon meer
Toon minder

Horse Riding

Ervaar de unieke opwinding van het rijden op de vlakten met een kudde zebra, zachtjes wandelen door een sierlijk bos van giraffe of langs een kudde olifant. Te paard is het mogelijk om ongewoon dicht bij wilde dieren te komen en onze stal van paarden zijn al vanaf de geboorte in de struik gefokt, dus zijn heel gewend aan zijn aanwezigheid. We hebben echter wel een redelijke mate van rijvaardigheid nodig.

Toon meer
Toon minder

Walking

Een geweldige manier om de prachtige diversiteit van Loisaba te bekijken is te voet. U wordt begeleid door traditionele Samburu-gidsen waarvan de kennis van de lokale flora, fauna, cultuur en geschiedenis ongeëvenaard is.

Toon meer
Toon minder

Mountain Biking

Voor wat opwinding en adrenaline, neem een mountainbike en je gids en verken enkele van de fietspaden rond Loisaba Conservancy op twee wielen.

Toon meer
Toon minder

LOISABA CONSERVANCY’S ANTI POACHING UNIT

Loisaba Conservancy heeft zijn eigen toegewijde anti-stroperende team, bestaande uit vier sniffer dogs - Warrior, Machine, Memusi en Nanyokie - en hun menselijke handler team. Bezoek het team en leer meer over hun dagelijkse training en activiteiten, en bekijk ook een anti-stroperende demonstratie in actie.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Elewana Loisaba Lodo Springs

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen