WeTu Analytics

Uis Elephant Guesthouse

Full-day Brandberg Excursion - Min. 2 Pax

Na een vroeg ontbijt gaan we volledig langlaufen door droge rivierbeddingen in westelijke richting richting de Brandberg. We verkennen delen van de rivier de Ugab op zoek naar woestijnaangepaste olifanten en gaan snel zwemmen in een van de permanente zwembaden aan de voet van de berg.

Inclusief een picknicklunch, water en frisdrank.

Toon meer
Toon minder

Sundowner Drive - Min. 2 Pax

We vertrekken op een schilderachtige natuurrit in een 4x4 safarivoertuig naar een prachtige zonsondergangplek. Hier ontspannen we en genieten we van het adembenemende uitzicht, enkele drankjes en snacks.

Sommige sundowner drankjes en snacks zijn inbegrepen in de rit.

Toon meer
Toon minder

Elephant Drive - Min. 2 Pax

Een ochtend- of namiddag 3-4 uur durende gamedrift vanuit het pension richting de Brandberg. We verkennen de zanderige rivierbedding op zoek naar de ongrijpbare woestijnaangepaste olifanten.

De drive is inclusief drinkwater.

Toon meer
Toon minder

3 Nights Brandberg Hiking Experience Package

Onze Brandberg-wandelervaringen zijn strikt afhankelijk van beschikbaarheid en moeten vooraf worden geboekt
tot aankomst (minstens 4 weken van tevoren).

Niet aan te raden van november tot maart vanwege de hitte.

Het pakket is alleen beschikbaar voor een groep van min. 4 personen en bevat het volgende:
1 nacht Uis Elephant Guesthouse (DBB).
1 nacht Brandberg wandelen en slapen (DBB + lunchpakketten).
1 nacht Uis Elephant Guesthouse (DBB).

Voor de wandeling:
2 handleidingen.
Alle benodigde vergunningen.
Rugzak en slaapuitrusting.
Voedsel en water.

Vereist fitnessniveau:
Het terrein vereist goed schoeisel, enige balans en hard werken. De Brandberg is niet gemakkelijk te beklimmen en belastend op de benen en het lichaam.

Brandberg wandelen volledige reisroute:

Dag 01 - Aankomst in Uis Elephant Guesthouse. 's Avonds hebben we een briefing ter voorbereiding op de grote wandeling de volgende dag. Na de introductie pakken we onze tassen in en wijzen we voedsel en apparatuur toe.

Dag 02 - Na een vroeg ontbijt rijden we ongeveer 1 uur naar de voet van de Brandberg aan de westkant. Na een korte briefing zijn we om 09u00 weg en genieten we van een zachte introductie met steeds toenemende hellingen. Elk half uur of zo stoppen we voor een korte adempauze. Afhankelijk van het fitnessniveau van onze groep moeten we onze lunchplek om 13.00 uur bereiken. Hier rusten we wat langer in de schaduw voordat we de laatste 2 uur naar het kamp gaan. We zouden rond 16u00 op onze overnachtingsplek moeten zijn. We rusten uit en verkennen de omgeving. Het diner wordt vrij vroeg klaargemaakt en we gaan slapen zodra het donker wordt.

Dag 03 - We worden voor zonsopgang wakker om koffie te drinken en te ontbijten. Zodra het licht genoeg is om te lopen, vertrekken we. We zouden aan de rand van de berg moeten zijn kort voordat we beginnen met de
werkelijke afdaling, net zoals het eerste licht de horizon raakt. We besteden wat tijd aan het genieten
majestueus spektakel. Vanaf hier gaan we naar beneden met regelmatige stops. De hele reis van vandaag duurt ongeveer 4 uur. Zodra we weer bij ons voertuig zijn, smaken de eerste drankjes uitzonderlijk goed. We gaan op tijd terug naar Uis Elephant Guesthouse voor de lunch. De middag is ter vrije tijd. Overnachting in Uis Elephant Guesthouse.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Uis Elephant Guesthouse

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen