WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Mashatu Euphorbia Villas ligt bovenop een klif, verborgen onder torenhoge euphorbia-vetplanten, en is het prachtige nieuwe eco vijfsterrenkamp in Mashatu Game Reserve.

MEV is een intieme compositie van 8 luxe villa's. De vorm van de villa's is geïnspireerd op de lokale Mopane pod. De Mopane boom is enorm belangrijk in dit gebied, omdat het de belangrijkste voedselbron is voor alle dieren tijdens de zeer droge wintermaanden. De rondingen en unieke vormen zijn gevormd met lokale grondstoffen, om de adembenemende natuurlijke schoonheid van het reservaat te weerspiegelen.

Duurzaamheid vormt het hart van de aardse glamour, met door zonne-energie verwarmde privédompelbaden, airconditioning op zonne-energie en een draad voor bewustzijnsbehoud in elk element van het kamp.

Met 92% regenvrije dagen per jaar in Mashatu was zonne-energie de logische stap om, samen met state-of-the-art waterzuiverings- en recyclingsystemen, een oase van instandhoudingsharmonie te creëren.

Gasten worden verwelkomd in hun eigen privévilla's met terrassen met uitzicht op het ravijn beneden. De 8 afgelegen villa's belichamen een stilte, een rustige eenzaamheid om tot rust te komen en los te laten. Ze beschikken over een binnendouche en buitendouche, een binnentoilet en een tweede „toilet met uitzicht” en zijn ruim met veel zitjes en ontspanningsplekken.

Luchtige gemeenschappelijke ruimtes moedigen gasten aan om verbinding te maken met het ongetemde paradijs om hen heen, terwijl gezellige hoekjes een aura van ontspanning verwelkomen. De gasten worden verwelkomd in het nest, gelegen aan de rand van de klif, om te genieten van hun koffie in de ochtend en naar de zonsopgang te kijken. Tijdens high tea zijn veel antilope en olifanten te zien drinken en stoeien in de rivier Majale onder het kamp, terwijl de glooiende heuvels naar de horizon tot rust komen.

Gasten genieten van de essentie van exclusiviteit met slechts 4 gasten per safarivoertuig terwijl ze het reservaat van 32000 hectare (76600 hectare) verkennen, met bekwame gidsen met een gemiddelde van 14 jaar ervaring op Mashatu, met de dagelijkse waarnemingen van leeuw, luipaard, cheetah, olifant, hyena en algemeen vlaktesspel. Terugkerend na de nachtelijke rit, worden magische haardavonden gecreëerd, terwijl gasten onder de verlichte euphorbia-kandelabrabomen zitten, genieten van frisse smaken en genieten van de dramatische eetervaring.

Met een groot aantal manieren om het reservaat te verkennen, biedt Mashatu Euphorbia Villas een tegengif voor de traditionele Botswana-ervaring en herdefinieert de luxe, meeslepende wildlife-ervaring.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mashatu Euphorbia

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen