WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Game Drives

Safari-voertuigen slingeren twee keer per dag het reservaat in en brengen bezoekers in nauw contact met een Afrika dat grotendeels alleen bekend is in natuurdocumentaires en glossy boeken. Maar dit Afrika is echt, en duidelijk voelbaar door alle zes de zintuigen. Omdat Mashatu privégrond is, kan Mashatu safari's zonder dak aanbieden, de kijkervaring verbeteren. Gasten kunnen nachtelijke soorten bekijken, aangezien de middagrit jes doorlopen tot in de avond, voordat ze naar huis gaan voor het avondeten.

Toon meer
Toon minder

Mashatu Walking Safaris

Er zijn een grote verscheidenheid aan landschappen, vegetatietypes en ecosystemen op Mashatu die allemaal uit de eerste hand moeten ervaren. Walking Mashatu biedt de wildernisliefhebber, de vogelwaker, de enthousiaste botanicus, de onverschrokken wandelaar en de natuurliefhebber de ultieme ervaring tijdens het wandelen in het Land van de reuzen.

De Mashatu Walking Safari kan worden genoten als een ad-hocactiviteit of als een overnachting meerdaags avontuur.

Adhoc Walking Safari: De perfecte gelegenheid om oefening te combineren met de focus op de kleinere en niet minder interessante wezens van Mashatu, meestal gemist wanneer uit in een voertuig op safari. Hoewel er veel mogelijkheden ontstaan om het grote spel te bekijken, ligt de focus op de kleine, vaak over het hoofd geziene aspecten van de struik - sporen, planten, insecten, enz. Een wandelaar maakt deel uit van de omgeving en niet alleen een toeschouwer. Er is geen betere plek om te genieten van een wandelsafari dan in The Land of the Giants. Dit gevarieerde en mammoetstuk van Afrika is de perfecte plek om getuige te zijn van de fijne kneepjes van de wilde dieren van Afrika, om te leren over de verborgen geheimen van de natuur, om de kleinere wezens te vinden die verborgen zijn in hun struikhuizen en om te zien hoe het ecosysteem de onderlinge verbondenheid van soorten inhoudt.

Meerdaagse avontuur: op maat gemaakte wandelsafari's passen bij de dispositie van de klanten op safari. Afstanden per dag zijn afhankelijk van het vermogen en de voorkeur van de gasten. Er is geen limiet aan het aantal nachten doorgebracht op de wandelsafari. Er wordt echter gesuggereerd dat ten minste drie nachten worden geboekt. Gasten kamperen in een van de drie kampen speciaal ontworpen voor comfort in de bush. Bagage wordt per voertuig tussen kampen vervoerd om gasten de gelegenheid te geven om volledig van de wandeling te genieten, zonder bagage te hoeven dragen.

Een wandelsafari betekent dichter bij het gebrul van de leeuw komen, het gehuil van de hyena, de roep van de jakhals en het fluitje van de parel gevlekte uil tijdens sterrennachten rond het kampvuur. Een wandelsafari complimenteert de pracht van een zonsopgang, een volle maan en waarnemingen simpelweg niet mogelijk vanuit een voertuig of het comfort van een lodge.

Toon meer
Toon minder

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu wordt vereerd met de reputatie van het hebben van de beste geschoolde paarden op het Afrikaanse continent. Omringd door een veelheid aan Afrikaanse flora en fauna, kom en ontdek dit adembenemende terrein van paard, in het gezelschap van ervaren Afrikaanse ruitergastheren die uitgebreide kennis en ervaring hebben met de bush. Er is niets opwindender dan galopperen te paard naast kuddes antilopen, over de wilde open vlakten van Mashatu, en stof in de zonsondergang schoppen.

De Mashatu Horse Safari kan worden genoten als een ad-hoc activiteit of als een overnachting meerdaags avontuur.

Adhoc Horse Safari: Horizon Horseback Mashatu wordt erkend als het hebben van de beste geschoolde paarden van alle paardensafari operators in Afrika. De ervaringen kunnen verschillen van Mashatu tot de Okavango Delta, de woestijnen van Namibië tot de migraties van Tanzania en Kenia, maar één ding is overeengekomen door alle bezoekers en paardenexploitanten gelijk, dat de Horizon Horseback Mashatu paarden zowel de meest goed opgeleide als de 'meest vooruitstreven' van de andere operatoren.

Meerdaagse avontuur: Er zijn combinaties van paardensafari's waaruit de gast kan kiezen, waaronder meerdaagse, kamp wilde ervaringen.

Houd er rekening mee dat alleen competente en regelmatige ruiters deze activiteit moeten overwegen, aangezien de avontuurlijke Mashatu-operator, in het belang van de veiligheid, de vaardigheden en het vermogen van de ruiters zal testen. Het ervaren personeel zal de reservering beëindigen als de gast niet bekwaam genoeg is om te rijden door het wilde land waar gevaarlijke dieren zwerven.

Toon meer
Toon minder

Mashatu Photographic Hides

De PhotoMashatu-ervaring bestaat uit een ingezeten natuurfotograaf, gevestigd in Mashatu Lodge en de Matebole PhotoMashatu - verbergen. Gasten van Mashatu kunnen gebruikmaken van de fotografische expertise van de fotograaf of gewoon een bezoek brengen aan een van de huiden tijdens hun verblijf, die in rekening wordt gebracht als extra activiteit boven de dagtarieven voor accommodatie.

De fotografische huid is een structuur die is gebouwd om het fotografische potentieel van de dieren die ze bezoeken te maximaliseren. De huid kan worden gebruikt om dieren in het wild op de normale manier te bekijken, maar is gepositioneerd met inachtneming van de hoek van de zon, de achtergrond en de hoek die de kijker inneemt ten opzichte van de dieren en vogels.

De PhotoMashatu -hide biedt zowel de amateur- als professionele fotograaf de meest unieke en heerlijke mogelijkheden om een gedenkwaardige safari op Mashatu op te nemen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mashatu Euphorbia

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen