WeTu Analytics

Safari Plains

CLASSIC SAFARIS

De gevarieerde habitats op het Greater Mabula Game Reserve bieden ideale omstandigheden voor een verbazingwekkende selectie van grote zoogdieren, waaronder de Big Five, andere roofdieren zoals Brown Hyena en Jakhals en Cheetah, en een indrukwekkende variëteit aan antilope van Red Hartebeest tot Eland, Gemsbok en Blesbok. Dat is niet te vergeten de ongrijpbare cheeta, brutale honingdas en de alomtegenwoordige crèches van wrattenzwijn die tijdens je safari over je pad flippen.

Een vroege ochtend safari rond zonsopgang en middag Safari met sundowners worden aangeboden om gasten te verblijven, en afhankelijk van de tijd van het jaar dat u bezoekt, kan elke ervaring uniek zijn. Bekijk de levendige verandering van de seizoenen als de groene struikgewas en graslanden plaats maken voor het bushveld grijs en geel van de herfst.

Zie Impala, Zebra, Giraffe en Struisvogel grazen samen op de uitgestrekte open graslandvlaktes; de kudde olifant crasht door dikke struiken om bij de sappigste bladeren te komen en een verlegen nijlpaard verbergt alles behalve hun uitstekende neusgaten onder het water.

Bewonder de leeuwentrots die luilt onder een Afrikaanse doornboom na een vermoeiende jacht of kijk stil als de prachtige, maar angstaanjagende, Golden Orb spin haar dikke web over twee Silver Cluster Leaf bomen draait.

Elke safaririt onthult nieuwe geuren, nieuwsgierige geluiden en de schoonheid van een authentiek Afrikaans landschap om uw zintuigen te verrukken.

300 vogelsoorten
60 zoogdieren
Grote Vijf
Talrijke planten, reptielen en insectensoorten
Gekwalificeerde gidsen voeren open voertuig safari in luxe land cruisers over het 12 000 hectare grote privéreservaat.

Toon meer
Toon minder

GUIDED SAFARI WALKS

Vertrekkende vanuit de lodge, begeleiden gidsen u op een ervaring die u kennismaakt met de natuur op een intiem niveau. Als u te voet bent, kunt u getuige zijn van de details van zowel Flora als Fauna op een andere schaal, waarbij vaak kleinere en minder bekende soorten worden benadrukt. Gidsen zijn speciaal gekwalificeerd voor wandelsafari's en zijn goed uitgerust om de veiligheid te garanderen.

Draag comfortabele wandelschoenen en kaki gekleurde kleding om in te gaan met de natuurlijke omgeving. Heldere kleuren zijn niet toegestaan.

Vertrektijd: 05u30 (zomer) — 06u30 (winter)
Minimum gasten: 2
Maximum gasten: 8
Leeftijdsbeperkingen: jonger dan 16 jaar niet toegestaan

Toon meer
Toon minder

HORSEBACK SAFARIS

Paardensafari's bieden een ander perspectief voor het bekijken van wilde dieren. Profiteer van de hoogte en mobiliteit die wordt geboden door de montage die deze mogelijkheid buiten beschouwing zet van andere activiteiten.

Ervaren gidsen zorgen ervoor dat ruiters op de hoogte zijn van de nodige veiligheidsmaatregelen. Lange broeken en gesloten schoenen worden aanbevolen.

Vertrek tijden Zomer: 06h00 — 09h00 | 16h00
Vertrek tijden Winter: 07h00 — 10h00 | 15h00
Lengte van het pad: 2 uur (1,5 uur op het pad, en een half uur voor inductie)
Leeftijdsbeperkingen: jonger dan 5 jaar niet toegestaan

Toon meer
Toon minder

ECO ADVENTURE TRAILS (QUAD BIKE SAFARIS)

Neem deel aan een avontuur over interessante paden op een Quad Bike. Met de nadruk op veiligheid, zorgen gidsen ervoor dat de deelnemers de nodige veiligheidsuitrusting dragen voordat ze het reservaat verkennen. de safari wordt ondernomen op 250cc Suzuki Quad fietsen die handmatig of automatisch kunnen worden gereden.

Vertrek tijden Zomer: 07u00, 10u00, 15u00 en 17u00
Vertrek tijden Winter: 08u00, 11u00, 14u00 en 16u00
Frequentie: 1,5 uur (1 uur op het spoor, en een half uur voor inductie), dagelijks
Leeftijdsbeperkingen: jonger dan 5 jaar niet toegestaan
Deze activiteiten kunnen tegen een toeslag worden geboekt bij de receptie.

Toon meer
Toon minder

HOT BALLOON SAFARIS

De Balloon Crew, bestaande uit de piloot en twee bemanningsleden, arriveert de avond voor de vlucht in de Lodge, ontmoet de passagiers en informeer hen over de ballonsafari van de volgende ochtend. De vlucht duurt ongeveer een uur, beginnend om 06u00 op een geschikt gebied geselecteerd op het reservaat — dit laatste afhankelijk van de vluchtrichting en de meteorologische omstandigheden van de dag. Onze Rangers brengen u op tijd terug naar de Lodge voor het ontbijt.

Het bovenstaande omvat uw vlucht, champagne geserveerd tijdens de vlucht en een certificaat voor “moed”.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Safari Plains

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen