WeTu Analytics

Amakhala Game Reserve

Het Amakhala Game Reserve is een perfecte keuze voor uw 'Big 5' Safari bestemming.

Dit 8,500 hectare reservaat staat bekend voor zijn waarlijk geweldige topografie, ontstaan door de langzaam stromende 'Bushman's River' die erdoorheen loopt. Onder begeleiding van ervaren rangers kunt u de natuur, het robuuste landschap  en de verschillende wilde diersoorten die er leven ontdekken. 

Ochtend en avond ritten in open Land Rovers door dit reservaat zullen uw doen verstellen van de diverse flora en het spectaculaire landschap dat zich hier vindt. Niet alleen biedt het reservaat huis aan de welbekende 'Big 5', maar tevens zijn er meer dan 16 antilope soorten, zebra, giraffe en veel meer interresante dierensoorten te vinden. Onze olifanten bezichtigingen behoren zonder meer tot één van de favoriete momenten van uw verblijf. Buiten de jeep-safari tochten, bieden wij ook de mogelijkheid tot begeleide boot- en wandeltochten. Deze ervaring in de 'bush' doet herinneringen ontstaan, die uw hele leven bij u zult dragen.

In elk verblijf, dat deel uitmaakt van de Amakhala Heritage Collection of Lodges, is het de eigenaar zelf die de leiding neemt. Er worden verschillende soorten en stijlen accommodatie aangeboden, maar bij elk staat de aandacht voor zijn gasten centraal. Wij kijken ernaar uit u kennis te laten maken met de warme en geroemde Amakhala service en gastvrijheid.

Het Amakhala Game Reserve heeft tevens het 'Voluntary Label' uitgereikt gekregen door Fair Trade in Tourism South Africa (FTTSA). Dit was op basis van het voldoen aan specifieke criteria zoals bijvoorbeeld eerlijke lonen, juiste werk condities, eerlijke verdeling van bonussen, ethische bedrijfsvoering en het respecteren van mensenrechten, cultuur en de natuur. Het FTTSA label is een onafhankelijke organizatie met betrekking tot het praktiseren van eerlijk en verantwoordelijk toerisme in Zuid Afrika.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Amakhala Game Reserve

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen