WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

EEN DRIJVEND BOETIEKHOTEL IN EEN KLASSE VAN HAAR EIGEN

Zambezi Queen ligt langs de oevers van de grote rivier de Chobe en is een luxe 5-sterrenboot van 42 meter lang en biedt ongeëvenaarde verfijning op een van de meest afgelegen locaties ter wereld. Het beste van alles is dat u als gast op het schip kunt genieten van een unieke en avontuurlijke riviersafarivakantie terwijl u nog steeds omringd wordt door volledig comfort en elegantie.

Elk van de 14 suites van Zambezi Queen beschikt over airconditioning en een eigen balkon, waar u kunt genieten van een vrij uitzicht op de rivier de Chobe en het Afrikaanse landschap daarbuiten. Word wakker met het zien van een olifant die uit de rivier drinkt, of kijk hoe een visarend vlucht — allemaal vanuit het comfort van uw eigen luxe bed.

In tegenstelling tot een land-based lodge navigeert Zambezi Queen ongeveer 25 km van de Chobe River, zodat u verschillende uitkijkpunten kunt verkennen en kunt genieten van ongeëvenaarde gameweergave. De oevers van het Chobe National Park hebben een van de dichtste populaties olifant op het Afrikaanse continent - geschat op ongeveer 120 000. Het Park is ook de thuisbasis van een groot aantal buffels, luipaard en leeuw, samen met een verscheidenheid aan antilope en overvloedige vogelleven.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Zambezi Queen by Mantis

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen