WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Suite

(10 Kamers)

Vanaf het moment dat je aan boord van de Zambezi Queen stapt, wordt het duidelijk dat kosten noch moeite zijn gespaard om een van's werelds meest unieke riviersafari-ervaringen te creëren. Uitgerust met 14 smaakvolle en luxe suites - tien suites en vier luxe suites, hebben alle suites een eigen badkamer (alleen met douche) en schuifluiken over de volledige lengte voor zowel privacy als bescherming tegen de zon.

Haardrogers, toiletartikelen, badjassen en slippers zijn aanwezig voor uw comfort, en elektronische kluisjes in elke kamer zijn ideaal om uw waardevolle spullen in op te bergen. Alle suites zijn geschikt voor twee volwassenen en twee van de grotere suites zijn geschikt voor maximaal drie volwassenen. Suites kunnen worden ingericht met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

Toon meer
Toon minder

Luxury Suite

(4 Kamers)

Hoewel u in beide soorten suites kunt ontspannen in een luxe omgeving, zijn onze luxe suites iets groter en hebben ze grotere balkons met twee ligstoelen en een tafel. Onze luxe suites zijn ook voorzien van zowel zij- als voorschuifdeuren voor een werkelijk panoramisch uitzicht op uw omgeving.

Toon meer
Toon minder

Suite - Triple

Twee van de suites zijn driepersoonskamers met een extra bed en bieden elk plaats aan maximaal drie volwassenen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Zambezi Queen by Mantis

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen