WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Standard Suite

Vanaf het moment dat je aan boord van de Zambezi Queen stapt, wordt het duidelijk dat er geen kosten zijn gespaard aan het creëren van een van's werelds meest unieke riviersafari ervaringen. Alle suites zijn uitgerust met 14 smaakvolle en luxe suites - tien standaard suites en vier master suites, en beschikken over een eigen badkamer (alleen douche) en schuifluiken over volledige lengte voor zowel privacy als bescherming tegen de zon.

Haardrogers, toiletartikelen, badjassen en slippers zijn aanwezig voor uw comfort en elektronische kluizen in elke kamer zijn ideaal voor het opbergen van uw waardevolle spullen. Alle suites zijn geschikt voor twee volwassenen en twee van de grotere standaardsuites kunnen maximaal drie volwassenen meenemen. De suites kunnen worden ingericht met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.

Toon meer
Toon minder

Master Suite

Terwijl beide soorten suites u laten ontspannen in een luxe omgeving, zijn onze master suites iets groter, en hebben grotere balkons met twee ligstoelen en een tafel. Onze master suites beschikken ook over zowel zij- als voorste schuifdeuren voor een werkelijk panoramisch uitzicht op uw omgeving.

Toon meer
Toon minder

Standard Triple Suite

Twee van de Standard Suites zijn driepersoonskamers met een extra bed en bieden plaats aan maximaal drie volwassenen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Zambezi Queen by Mantis

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen