WeTu Analytics

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

Nyamatusi Mahogany is de perfecte luxe safari-ervaring voor gezinnen. Het kamp bestaat uit 2 luxe tentensuites en 2 luxe familiesuites genesteld onder eeuwenoude mahoniebomen aan de weelderige oevers van de machtige Zambezi-rivier en is ontworpen met stijl en sereniteit in het achterhoofd.

Mana Pools, bekend als een van de laatste pioniersparken in de grote Afrikaanse Riftvallei, is een paradijs voor ontdekkingsreizigers. Hier kunnen gasten de pure kracht van de natuur ervaren tijdens het kano├źn op de Zambezi-rivier, of een wildspektakel zien dat zich ontvouwt tijdens gamedrives.

Met onze speciale 'Ngwana Club'-starterskit worden kinderen van harte welkom geheten op het kamp, met onze speciale 'Ngwana Club'-starterskit. Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden, waaronder op maat gemaakte activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Een dag uit het leven van een gezin op safari in Nyamatusi Mahogany is vloeiend, spannend, gevarieerd en vol bijzondere momenten die voor altijd in de familiegeschiedenis zullen voortleven.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen