WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Welkom bij Twyfelfontein Country Lodge. Een echte mijlpaal gelegen in het hart van een van's werelds meest prachtige wildernisgebieden. Twyfelfontein in Damaraland is uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site en is de thuisbasis van een van de grootste collecties van rock-art gravures gevonden in zuidelijk Afrika. Niet alleen lieten de Khoi-San en stammen uit de oudheid een echt cultureel erfgoed achter, maar het hele gebied wordt gekenmerkt door natuurwonderen zoals Doros Crater, Verbrande Mountain, Orgelpijpen, Versteend Forest en woestijnaangepaste dieren — waarvan de woestijnaangepaste olifant waarschijnlijk de bekendste soorten.

Genesteld langs de berghelling, past de lodge prachtig in de omgeving. Met natuursteen, zorgvuldig geselecteerde verfkleuren en rieten daken maakt het ontwerp een aanvulling op de zandstenen rotsformaties met minimale visuele impact op dit schilderachtige landschap. Prachtig uitzicht vanaf het dek over de Huab-vallei, woestijnvlaktes en verre bergen zorgt voor uren van ontspannen comfort, rust en rust.

56 Prachtig ingerichte kamers voldoen aan verschillende reisbehoeften, of het nu gaat om individuele, familie of groep vrienden. Het restaurant heeft een welverdiende reputatie voor de voortreffelijke keuken - biedt gasten een onvergetelijke dinerervaring. Activiteiten en excursies zullen levenslange indrukken en herinneringen inboezemen.

Twyfelfontein is een bestemming op zich. Voel de hartslag van Afrika en luister naar haar ziel, verbind met haar wortels en loop op haar grond.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Twyfelfontein Country Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen