WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Ephemeral (Dry) River Drive

Bewonder de rijke vegetatie met de mogelijkheid om woestijnaangepaste olifanten te ontmoeten in de droge Aba-Huab River vallei. Onze ervaren veldgidsen nemen u mee op een spannende natuurrit, vol met interessante feiten over het gebied, de geschiedenis en de wilde dieren. Wees op zoek naar roofvogels, antilope, sprookjescirkels, Welwitchia Mirabilis en vele andere interessante geologische formaties. Onze gidsen hebben een uitstekende staat van dienst voor het opsporen van kuddes vrij zwervende woestijnaangepaste olifanten en zullen hun best doen om deze prachtige reuzen te ontmoeten. Er is voldoende tijd om foto's te maken en informatie uit te wisselen over endemische fauna en flora.

De natuurrit keert terug over valleien van savanne, kleine duinen, de droge rivierbedding en interessante geologische formaties. Een halte bij Welwitchia Hill biedt de gasten de mogelijkheid om uit te stappen en te genieten van een heerlijke zonsondergang in een ongerepte natuur. Neem zoveel foto's als je wilt van de ondergaande zon over de woestijnvlakten en verre bergen. Dit is Afrika op z'n best.

Na de zonsondergang keren de gasten terug naar de lodge om zich op te frissen en te genieten van een heerlijk buffetdiner.

U dient uw gids 15 minuten voor vertrek te ontmoeten bij de receptie voor een meeting and greet sessie. De gids geeft een algemene introductie van de tour en benadrukt specifieke veiligheids- en milieuvoorschriften die moeten worden nageleefd. Gasten worden aangemoedigd om van deze gelegenheid gebruik te maken om hun gids te informeren over specifieke gebieden van belang, zoals fotografie, vogels, dierengedrag, enz. De gids zal de tour structureren om zich te concentreren op deze gebieden van belang.

Vertrek tijd: 15h00

Inbegrepen: Mineraalwater, frisdranken, bier en mousserende wijn.
Duur: 3,5 — 4,0 uur

U wordt geadviseerd om voldoende bescherming te bieden tegen de zon en tijdens de winter kleding mee te nemen.

Reserveringen kunnen vooraf worden gedaan, of bij de receptie.

Toon meer
Toon minder

Rock Engravings & Petroglyphs

Een reis naar de rotsgravures & schilderijen, The Burnt Mountain en The Orgel Pipes begeleid door een resident gids. Veel van de rotsformaties zijn het product van prehistorische vulkanische actie. Fascinerende planten in het gebied zijn de Welwitschia Mirabilis, de Moringa en een verscheidenheid aan Commiphora soorten.

Rotsgravures: De gravures hebben maar weinig afbeeldingen van mensen; verreweg het merendeel van de gravures van Twyfelfontein toont dieren en hun spoor. De rotsgravures in Twyfelfontein onthulde een dieper begrip van de wereld aan de jagers en de verzamelaar die er in het verleden woonden.

Orgaanbuizen: Deze massa's loodrecht dolerite pilaren bevinden zich langs de rivierbedding en gevormd door het binnendringen van vulkanisch gesteente dolerite ongeveer 120 miljoen jaar geleden.

Verbrande berg: Gelegen op een paar kilometer van de Orgel Pipes en zichtbaar vanaf de weg. De Karoo kalkstenen die de berg vormden, werden zo'n 200 miljoen jaar geleden afgezet. Ongeveer 120 miljoen jaar geleden, in dezelfde periode werden de orgelbuizen gevormd, vulkanische lava kwam de kalksteen binnen en het metamorfisme waardoor de berg zijn kenmerkende kleur kreeg.

Vertrektijd: 08u00 (na het ontbijt)
Inbegrepen: Mineraalwater & frisdranken
Duur: ongeveer 3 uur

Toon meer
Toon minder

The Living Museum of the Damara

1. Traditioneel leven in het dorp:
Ervaar de dagelijkse routine in een traditioneel museum, met inbegrip van traditionele smid (het maken van wapens en gereedschappen), het looien van leer (productie van traditionele kleding), sieraden en ambachten, dansen, zingen en traditionele spelletjes, Heilig Vuur en vuur maken en nog veel meer.

2. Bushwalk:
Volg ons op een bushwalk waar de vrouwen planten verzamelen uit de struik voor voedsel, parfum en medicijnen en waar de mannen je laten zien hoe je valstrikken, strikken en hoe ze vroeger jaagden.

3. Traditioneel leven & Bushwalk:
Combineert programma's 1 & 2 voor de complete traditionele Damara ervaring.

Kinderen beleid
0 - 2 jaar gratis
3 - 12 jaar halve prijs

Toon meer
Toon minder

Guided Hiking Trails

Er zijn begeleide wandelpaden in de ochtend en in de middag beschikbaar. Tijdens deze paden kunt u fascinerende planten tegenkomen in de omgeving, waaronder de Welwitschia mirabilis, de Moringa en een verscheidenheid aan Commiphora soorten.

Ochtendpaden beginnen 30 minuten voor zonsopgang. Middagpaden beginnen ongeveer 1 uur voor zonsondergang om gasten tijd om terug te keren naar de Lodge voor het donker. De duur van de wandeling wordt bepaald door de gids, rekening houdend met de snelheid en mogelijkheden van elke gast.

Minimaal 2 gasten & maximaal 10 gasten per gids.

Toon meer
Toon minder

The Real Adam & Eve

Dit is een rit naar de Adam & Eve Rock om gravures en een kleine bushman schilderij te bekijken voordat u doorgaat naar het Real Adam & Eve schilderij. Het verhaal achter de schilderijen & gravures wordt uitgelegd door de gids.

Vertrektijd: alleen's ochtends - Informeer bij de receptie naar de vertrektijd.
Inbegrepen: Mineraalwater & frisdranken
Duur: ongeveer 1,5 uur
Afstand: 20km & dan 10 minuten lopen naar de camping & weer 10 minuten lopen naar de parkeerplaats
Hoogte: 12 meter

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Twyfelfontein Country Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen