WeTu Analytics

andBeyond Phinda Zuka Lodge

Game Drives (included)

Geniet van de vroege ochtend en late namiddag game drives die doorgaan na het vallen van de avond. AndBeyond's professioneel opgeleide gidsen zullen u vragen over uw favoriete dieren en zullen hun best doen om ervoor te zorgen dat uw voorkeuren worden voldaan, of het nu gaat om het volgen van een bepaalde soort of het besteden van meer tijd aan het genieten van elke waarneming en het leren kennen van de gewoonten van de dieren. Ze vertellen je ook over de vegetatie van de regio en vertellen het gedrag van de dieren die je tegenkomt. In sommige gevallen kunnen de gidsen individuele dieren identificeren en u informeren over hun geschiedenis en gewoonten.

AndBeyond Phinda Private Game Reserve staat bekend om zijn uitzonderlijke waarnemingen van de ongrijpbare cheeta en de zeldzame zwarte neushoorn, evenals de Big Five. Er zijn ook een aantal inwonende leeuwentrots en rangers zullen hun best doen om u te voorzien van een uitzonderlijke waarneming van al deze dieren.

Toon meer
Toon minder

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included; subject to the availability of a qualified guide)

Begeleid door uw ranger, geniet van een interpretatieve natuurwandeling, rond de lodge, waar u meer te weten komt over de fijne kneepjes van de Afrikaanse struik, van het ontdekken van fascinerende flora en het lezen van dierensporen met uw gids tot het ontmoeten van kleinere dieren van dichtbij.

Toon meer
Toon minder

Pangolin Conservation Experience (additional cost)

Pangolins zijn het meest gepocheerde zoogdier ter wereld. Het zijn dieren in de schaduwlanden van uitsterven. Neem deel aan onze unieke ervaring met het behoud van Pangolin en steun ons in dit baanbrekende initiatief om Temminck's [grond] pangoline te herstellen in een regio waar ze lokaal zijn uitgestorven. Intensieve monitoring, met behulp van VHF- en GSM/UHF-trackingtags, is een kernelement van dit project. Reis met ons gespecialiseerde conserveringsteam terwijl ze het dier lokaliseren, de GSM/UHF-tag vervangen, algemene gezondheidscontroles uitvoeren en cruciale gegevens verzamelen.

Jouw ervaring:
Neem deel aan deze privé-begeleide pangoline-onderzoeks- en monitoringervaring bij &Beyond Phinda Private Game Reserve, en je ondersteunt het behoud van's werelds meest verhandelde zoogdieren. In deze interpretatieve en exclusieve activiteit zullen gasten zich aansluiten bij een onderzoeker terwijl hij (of zij) een van de pangolines lokeert die opnieuw in het reservaat is geïntroduceerd. Ze krijgen de zeldzame kans om de unieke kenmerken en opmerkelijke aanpassingen van deze zachte wezens uit de eerste hand te observeren, terwijl onze onderzoeker een algemene gezondheidscontrole uitvoert en kritische onderzoeksgegevens downloadt van de UHF-tag die aan elke pangoline is gekoppeld.

Deze exclusieve ervaring is beschikbaar tegen een toeslag en is afhankelijk van beschikbaarheid. Het zal's middags of's avonds in de winter of's nachts in de zomer plaatsvinden. Gasten moeten 16 jaar of ouder zijn om deel te nemen. Als er minder dan 6 personen zijn, moet er een privévoertuig worden gereserveerd. Het is helaas niet toegestaan om de dieren aan te raken of te behandelen.

Toon meer
Toon minder

Maputaland Beach Adventure (additional cost)

De uitgestrekte zandstranden van de kustlijn van Maputaland bieden een prachtige omgeving voor een stranduitje van een halve dag. Geniet van de zon, plons in het warme water van de Indische Oceaan, ontspan met een goed boek, speel strandspelletjes, maak ontspannen wandelingen langs de kustlijn of snorkel langs Jesser Point, een beschermd zeeservaat.

Toon meer
Toon minder

Indian Ocean Scuba Safari (additional cost)

Sodwana Bay wordt erkend als een van de top tien duiklocaties ter wereld en biedt het hele jaar door een overvloed aan vis- en zeeleven. De geulen, richels en pinakels van het koraalrif zijn de thuisbasis van meer dan 1 200 fascinerende vissoorten.

Toon meer
Toon minder

Black Rhino Tracking On Foot (additional cost)

Trek een paar wandelschoenen aan en breng de ochtend door met een deskundige ranger en tracker om de zeldzame en bedreigde zwarte neushoorn te voet te vinden. Volg neushoornsporen, herken neushoorns en krabpalen en lees de borden van de struik op zoek naar je steengroeve.

Toon meer
Toon minder

Turtle Nesting Adventure (additional cost)

Vier maanden lang, tijdens de zomer van het zuidelijk halfrond, komen de enorme leder- en worstelschildpadden uit de Indische Oceaan bij Sodwana Bay om hun kostbare eieren in het zand te leggen. Naarmate de maan boven de oceaan opkomt, groeit de opwinding als je langs de verlaten kustlijn rijdt op zoek naar verse schildpadpaden die uit de oceaan komen en langs het strand reizen op zoek naar een geschikte nestplaats. Kijk hoe de vrouwelijke schildpad haar nest graaft en haar koppeling van maximaal honderd eieren legt.

Seizoensgebonden: Beschikbaar van november tot februari.

Toon meer
Toon minder

Zulu Village Tour (additional cost)

Bezoek een Zulu gemeenschap net buiten andBeyond Phinda Private Game Reserve en interactie met de vriendelijke Zulu mensen. Een deskundige enBeyond gids begeleidt u door de gemeenschap en deelt interessant inzicht in de Zulu-cultuur en zijn fascinerende gewoonten, overtuigingen en tradities. U wordt uitgenodigd in een traditionele hoeve en krijgt de zeldzame kans om getuige te zijn van de dagelijkse routines en levensstijl van een landelijke Zoeloe-familie. Leer meer over de familiestructuren, hoe de huizen worden gebouwd, waarom vee zo hoog wordt vereerd, en nog veel meer. Later zul je tijd doorbrengen met de zeer gerespecteerde lokale sangoma (heksenarts/traditionele genezer) die de wonderen van Zulu afkomst en hun spirituele overtuigingen zal uitleggen. Het avontuur eindigt met een snelle stop op de Mbhedula Craft Market, waar het prachtige handwerk van 43 Zulu crafters wordt tentoongesteld. Het is een geweldige plek om het perfecte souvenir te vinden van uw tijd doorgebracht met de Zulu mensen.

Toon meer
Toon minder

Specialist Walking Safari (additional cost)

Voor degenen die op zoek zijn naar een actieve sensatie buiten de opwinding van Big Five waarnemingen op een game drive voertuig, bieden AndBeyond's Specialist Walking Safaris een kans om verbinding te maken met de Afrikaanse bush, interactie met al zijn inwoners, van groot tot klein. Begin aan een dagavontuur in je privévoertuig waar je voeten in de sporen van zebra's en buffels treden, je neusgaten vullen met de geur van gemalen wilde grassen terwijl je door de struik duwt en alle zes zintuigen opnieuw ontwaken als Afrika je raakt en je Afrika aanraakt.

Toon meer
Toon minder

Photographic Safari (additional cost)

Fotoliefhebbers, van beginners tot gevorderden, kunnen nu de wonderlijke landschappen en magische wezens van enBeyond's Phinda Private Game Reserves vastleggen, door gebruik te maken van een volledig uitgerust fotografisch safarivoertuig. Het voertuig is uitgerust met ultramoderne camerabevestigingen en is geschikt voor maximaal vier gasten, wat exclusiviteit garandeert tijdens uw safari-ervaring.

Gasten kunnen kiezen uit de volgende twee opties:
1. Specialist Fotografische Safari
• Laat een deskundige fotografische gids u vergezellen. Onze deskundige gidsen gebruiken hun uitgebreide ervaring op het gebied van wilde dieren, vogels en landschapsfotografie om u te helpen de foto van uw leven te maken!
• Maximaal vier gasten.
2. Fotografische Safari Voertuig
• Boek alleen de fotografische safari voertuig — maximaal vier gasten.
• Fotografische liefhebbers zullen worden gedreven en begeleid door een enBeyond safari gids.

Toon meer
Toon minder

A Night Under the Stars (additional cost)

Breng de nacht door onder de sterren in het hart van de bush te slapen op dit spannende nachtelijke avontuur. Als de zon ondergaat aan het einde van uw namiddag game drive, komt u op een prachtige open plek in het midden van de struik, waar comfortabele bedden met warme dekbedden en dekens, evenals golvende muskietennetten voor u klaar staan. Trek je stoel naar het brandende kampvuur en toast op de zonsondergang als de duisternis zich verdiept. Geniet van een heerlijke maaltijd bereid op het open vuur en val in slaap in totale rust, omringd door Afrika's nachtgeluiden en veilig gehouden door een gewapende bewaker.

Toon meer
Toon minder

Ocean safari (additional cost)

Terwijl u geniet van de uitzonderlijke Big Five & Beyond Phinda Private Game Reserve, kunt u uzelf trakteren op een Ocean Safari die een prachtige kans biedt om een aantal van Zuid-Afrika's prachtige zeeleven te ontmoeten. Dit spannende avontuur, aan boord van een opblaasbaar schip en in het gezelschap van een gecertificeerde duikmeester, biedt het vooruitzicht van ontmoeting en zwemmen met wilde dolfijnen, snorkelen te midden van bloeiende riffen en de kans om bultruggen en zuidelijke rechtse walvissen te bekijken (seizoensgebonden).

Toon meer
Toon minder

Private Safari (additional cost)

Deze exclusieve safari is speciaal voor u gepland en laat u het bushveld verkennen met uw eigen toegewijde ranger, tracker en voertuig. Game-drives kunnen zo lang of zo kort zijn als je wilt. De maaltijden kunnen worden genoten in de lodge, in de buitenlucht of in de schaduw van de bomen. Uw specifieke interessegebieden kunnen worden gedekt, van het insectenrijk tot grote kuddes buffels of leeuwentrots.

Toon meer
Toon minder

Elephant Conservation Experience (additional cost)

Wees een van vier groepen, van elk maximaal acht gasten, die de kans krijgen om deel te nemen aan het olifant conservatieproject van AndBeyond Phinda Private Game Reserve. Hier krijg je de kans om getuige te zijn van een olifant die dartt en helpt bij het veranderen van de radiokraag van de slapende pachyderm. Vier van de olifantenhalsbanden die in het onderzoeksprogramma van Phinda worden gebruikt, moeten worden vervangen en gasten worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze buitengewone ervaring.

Beschikbaar tegen een toeslag (exclusief accommodatie), gasten moeten 12 jaar en ouder zijn om deel te nemen en afhankelijk van de beschikbaarheid van de dierenarts en helikopterpiloot. Als er minder dan 6 personen zijn, moet er een privévoertuig worden gereserveerd. Minimaal verblijf van 3 nachten vereist om gunstige voorwaarden voor het darten te garanderen.

Toon meer
Toon minder

Rhino Conservation Experience (additional cost)

Geniet van een once in a lifetime kans om van dichtbij en persoonlijk te komen met een neushoorn in AndBeyond Phinda Private Game Reserve terwijl je helpt bij het behoud van deze zeldzame soort. Dit avontuur stelt gasten in staat om getuige te zijn van het vangen en darten van een neushoorn en helpen het veterinaire team bij het kerven van de slapende dieren oor voor onderzoek en veiligheidscontrole. Oorinkepingen, evenals microchips geplaatst in de hoorn, stellen onderzoekers in staat om verschillende neushoorns op de reserve correct te identificeren. Groepen van maximaal acht gasten per stuk (met hetzelfde voertuig) kunnen deelnemen aan het hele proces, van het lokaliseren en darten van de neushoorn per helikopter tot de nooit te herhalen kans om de verdovende reus tijdens de inkepprocedure aan te raken. Gasten dienen minimaal drie nachten door te brengen in AndBeyond Phinda Private Game Reserve.

Toon meer
Toon minder

Massage: Quiet Mind Journey (additional cost)

Je bent verplicht om een persoonlijke bevestiging te creëren om een onvoorwaardelijke acceptatie en liefde voor jezelf terug te winnen en je opnieuw te verbinden met je ziel om alle negatieve energie van diep in los te laten. Een unieke mix van
aromatherapie en plantaardige oliën speciaal door u gekozen, een combinatie van diepe weefselmassagetechnieken om ontspanning te brengen aan vermoeide, pijnlijke spieren waardoor lichaam en ziel terug te keren naar een perfect evenwicht. Kies uit een mix van aromatherapie oliën om te destressen, te hydrateren, te ontspannen of te detox.

Volledige lichaam: 90 min
Alleen rug en hals: 30 min

Toon meer
Toon minder

Massage: Healing Earth African Shea Butter (additional cost)

African Shea Butter is al lang geprezen om zijn krachtige helende en voedende werking. Ontspannende voedende en energieke deze volledige lichaamsmassage richt zich op specifieke gebieden of spanning en spierongemak met behulp van diepe weefseltechnieken waar pijn drastisch wordt verlicht.

Volledige lichaam en hoofdhuid 75min
Rug, nek en hoofdhuid 45min

Toon meer
Toon minder

Massage: Soul of the Earth Celebration (additional cost)

Laat je ziel opnieuw ontwaken met een combinatie van krachtige Afrikaanse aromatherapie-oliën en botanische lichaamsbalsems combineren traditionele Afrikaanse Calabash en Bamboe tools met menselijke aanraking en ritmische beweging in dit toegeeflijke ritueel, de ultieme bron van ontspanning om balans te brengen in je geest, lichaam en ziel in het hart van Afrika, de bakermat van de mensheid, door middel van aanraking en vibrationele geluidstherapie met behulp van oude geluidsinstrumenten en technieken.

Kies Afrikaanse aardappel voor zijn oude genezende krachten, Marula Neroli voor een zintuiglijke verwennerij, Kalahari Meloen voor zijn hydraterende eigenschappen, Mongongonoot tot detox of kaneel en oranje tot stevig en toon

Volle lichaam en hoofdhuid: 90min
Rug en hoofdhuid: 60min

Toon meer
Toon minder

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (additional cost)

Laat je zintuigen opnieuw ontwaken door zachte afschilfering en omhuld je lichaam met inspirerende mengsels van natuurlijke Afrikaanse etherische oliën en botanicals. We starten de behandeling met een droge polish gevolgd door een full body polish om spanning te verlichten en de huid te vernieuwen. Vervolgens doen we de wrap en een heerlijke volledige lichaamsmassage met behulp van onze krachtige collectie inheemse Afrikaanse oliën en balsems.

Kies Afrikaanse aardappel voor zijn oude genezende krachten, Marula Neroli voor een zintuiglijke verwennerij, Kalahari Meloen voor zijn hydraterende eigenschappen, Mongongo Nut tot Detox of Kaneel & Oranje tot Firm en Tone

90 min

Toon meer
Toon minder

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Footprint Ritual (additional cost)

Smelt stress weg en verjongen je vermoeide benen met deze voetbehandeling waardoor je voeten gehydrateerd, verzacht en zijdezacht aanvoelen, klaar om de Afrikaanse struik te veroveren. Je voeten zijn gedrenkt in een African Joy energieke zoutweken, geschrobd met verjongende pepermunt en eucalyptus scrub en gebalsemd in Afrikaanse Shea Butter. Ontspan wanneer u een schouder- en hoofdhuidmassage ontvangt en voltooi de behandeling met een verkoelende voetgel om de laatste lente in uw stap te zetten

30min
60 min

Toon meer
Toon minder

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Handprint Ritual (additional cost)

Het ultieme handritueel. Je handen zijn gepolijst met een pure Peppermint & Aloë Vera polish en nagelriemen hersteld met inheemse helende oliën. Je handen worden dan gebalsemd met Afrikaanse Shea Butter. Ontspan wanneer u een schouder- en hoofdhuidmassage ontvangt en voltooi de behandeling met een voedende Pinotage handolie massage, waardoor uw handen zacht en verjongd aanvoelen.

30 min
60 min

Toon meer
Toon minder

Massage: WildChild Beauties and Buddies (additional cost)

Een WildChild moet ook verwennerij

Geniet van die vermoeide voetjes in Healing Earth's Lavender en Jasmine bubbelbad, gevolgd door een Mango Orange scrub, teennagelverzorging en mini-voetjes kietelen en wrijven. Om je energie op te laden zal een 15min rug-, nek- en schoudermassage met pure Aloe Vera Gel garanderen dat onze ontluikende rangers op hun volgende avontuur in de Afrikaanse Bush sturen. Maak je behandeling af met een African Tribal Face Paint en als je ervoor kiest om te vertrekken met je eigen Beauties and Buddies Verwennerkit om je avontuur in het wild te herinneren en je eraan te herinneren hoe belangrijk het is om te zorgen voor het Land, Wildlife en Mensen van deze wereld.

Behandeling 30min
Schoonheden en vrienden verwennen Kit

Toon meer
Toon minder

Massage: Zulu Celebration Journey (additional cost)

Healing Earth heeft de levendige fusie van kleurrijke kralenwerk belichaamd met behoud van de Zulu-cultuur van het verleden, het heden en de toekomst binnen de Shangaan Celebration Journey.

Onze Journey begint met een Zulu Foot Ritual, waarbij zoutkristallen doordrenkt met plantenextracten worden gebruikt om buitenelementen te reinigen, waardoor een positieve en continue stroom van energie binnen de klant-therapeut reis wordt gegarandeerd.

De reis gaat verder met een mooie body cleanse, met behulp van een verfrissende Healing Earth Tanga-Orange Polish gemengd met inheemse olie-extracten om de huid grondig te reinigen. Een heerlijke, ontspannende massage therapie volgt met onze Zulu Body Butter, verrijkt met Afrikaanse shea Butter, kokosolie en een rijke kruidenmix die je lichaam, geest en ziel vernieuwd en versterkt laat.
Om uw reis te beëindigen, roepen we de Regen op met onze Ancient Zulu Thank You Celebration om het einde van onze kenmerkende therapie aan te duiden en als een symbool van de Zoeloe-cultuur waar regen symbolisch is als een essentieel leven dat kracht geeft van nieuw begin, voorspoed en verjonging.

Klanten omarmen de Zulu Cultuur en zijn begiftigd met een juweel van Zulu kralenwerk dat intuïtief is gekozen, waardoor ze een blijvende herinnering en diepgewortelde verbinding hebben met de Afrikaanse bodem en haar bevolking.

90 min

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Phinda Zuka Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen