WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Gelegen in de afgelegen westelijke uithoeken van het Serengeti National Park, verwacht een privé Serengeti-safari-ervaring compleet met hippo pods en opmerkelijke leeuwentrots.

Perfect gelegen aan de oevers van een zijrivier van de Grumeti rivier, in de afgelegen westelijke delen van het Serengeti National Park, &Beyond Grumeti Serengeti River Lodge biedt adembenemende uitzichten en ongeëvenaarde waarnemingen.

Vanwege de verre ligging zijn er maar heel weinig lodges in dit ongerepte deel van het park, wat een intieme en exclusieve Serengeti safari-ervaring mogelijk maakt. Twee keer per dag komen gamedrives vanuit de lodge vaak grote leeuwentrots en clans van hyena tegen, grote kuddes resident plains wild en de speciale zwart-witte colobusapen, nergens anders te vinden in de Serengeti.

Met behulp van de natuurlijke boogvorm van de rivier, en een eerbetoon aan de cirkelvormige vormen van een traditionele Maasai manyatta, ontvouwt de lodge zich om een ingetogen gevoel van luxe te onthullen. Versierd met Kitenge-stoffen en geaccentueerd met stenen muren, beschikt de lodge ook over de levendige kleuren van de vissersgemeenschappen rond het Victoriameer en de grijstinten die representatief zijn voor nijlpaarden die prachtig zijn geweven tot zeer comfortabele meubels en op maat gemaakte, handgemaakte fittingen.

Bij aankomst het gastengedeelte binnenlopen is een echt 'wow'-moment. Ruime dekken zijn perfect om te genieten van sundowners met uitzicht op de rivier en het sprankelende rim-flow zwembad van de lodge biedt uitzicht op de seizoensgebonden nijlpaarden beneden. De nabijheid van water trekt de hele dag en nacht een overvloed aan dieren in het wild.

De 10 nostalgisch elegante en zeer ruime suites raken de aarde licht aan en schijnbaar zweven door het landschap. Ze bieden natuurlijk licht, een enorm bed, bad, een binnendouche (met een spectaculair uitzicht) en een eigen dompelbad. Een familiesuite, met toevoeging van een kleinere kinderkamer, biedt avontuurlijke gezinnen de unieke kans om samen de Afrikaanse bush te verkennen.

Vier de lokale cultuur en keuken en laat u onderdompelen in de voortreffelijke maaltijden van de lodge, van ontbijt tot diner. Geliefde en bekende ontbijtbakken, compleet met versgeperste sappen en huisgebakken brood, zijn absoluut niet te missen, terwijl de interactieve keuken een ruimte creëert voor gasten om samen met chef-koks te werken en hun menu's voor de dag te plannen. De traditionele boma, een held van's avonds dineren, serveert een selectie ambachtelijke pizza's en hele gebakken vis met zoutkorst, die een eerbetoon is aan de grote meren van de regio, naast vele andere heerlijke maaltijden. Geniet van gezellige middagen en avonden rond de centrale ronde bar; een meesterwerk van geweven stoffen en dramatische glazen bollichtinstallaties.

Voor wie op zoek is naar een actieve training, ga naar de sportschool. Als je echter zin hebt in een verwensessie, geef je dan over aan een Afrikaanse wellnessbehandeling op de kamer.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen