WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Safari Game Drives

We bieden twee keer per dag gamedrives aan, met stops voor zonsopgang en zonsondergang. De professioneel opgeleide gidsen van &Beyond zullen u vragen over uw favoriete dieren in het wild en zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat aan uw verwachtingen wordt voldaan, of het nu gaat om het zoeken naar een bepaalde soort of tijd doorbrengen bij elke waarneming met het observeren van uniek diergedrag.

Toon meer
Toon minder

Birdwatching

Enthousiaste vogelaars zullen genieten van de mogelijkheid om vogels te kijken tijdens gamedrives. Verken het park op zoek naar de 350 soorten. We hebben onze favoriete Star Birds geselecteerd voor het reservaat en als je ze allemaal vindt, vieren we het met een fles mousserende wijn terug in de lodge.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

De Afrikaanse nachtelijke hemel is echt een lust voor het oog. Ga onder een deken van een miljoen sterren zitten en geniet van een basisastronomieles van je gids, die je leert navigeren door middel van de sterren, de lucht in kaart brengen en beroemde sterrenbeelden aanwijzen.

Toon meer
Toon minder

Community visit

Ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens elk verblijf in Tanzania, een gemeenschapsbezoek biedt de mogelijkheid om in contact te komen met de vriendelijke lokale bevolking. Verwerf uit de eerste hand kennis van de verschillende projecten van Africa Foundation om het onderwijs, de gezondheidszorg en de toegang tot water in de Lukungu-gemeenschap te verbeteren.

Toon meer
Toon minder

Guided Nature Walk (Additional Cost)

Het perfecte alternatief voor gamedrives, een begeleide natuurwandeling biedt de ongelooflijke ervaring om het wereldberoemde Serengeti National Park te voet te verkennen. Ideaal voor enthousiaste vogelaars en enthousiaste fotografen, er is zoveel te zien en te leren tijdens een begeleide wandeling en de mogelijkheid om in de buurt van vlaktes te komen is spannend.

Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Balloon Safari (Additional Cost)

Begin aan een safari van bovenaf, in het comfort van een enorme, geweven mand, stevig bevestigd aan een golvende ballon. De vlucht van een uur zweeft over de eindeloze vlaktes van de Serengeti, gedrapeerd met een overvloed aan dieren in het wild. Passeer weelderige weilanden van graslanden en bossen en verwonder je over een van Afrika's meest bloeiende ecosystemen.

Seizoensgebonden Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Healing Earth wellness treatments (Additional cost)

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge biedt de perfecte gelegenheid om gewoon tot rust te komen en opnieuw verbinding te maken na een lange reis of safari. Verwen uzelf met een rustgevende wellnessbehandeling in het comfort van uw suite. Indulgente therapieën worden uitgevoerd met behulp van Healing Earth-producten, gemaakt van volledig natuurlijke lokale ingrediënten.

Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Private yoga sessions (Additional cost)

Ontwaak je zintuigen te midden van de prachtige achtergrond van Grumeti Serengeti River Lodge. Hier, met de grunts van nijlpaard in de verte, kun je genieten van een reeks yogabewegingen die zijn ontworpen om je geest, lichaam en ziel uit te rekken, te versterken en opnieuw uit te lijnen.

Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Private vehicle safari (Additional cost)

Op maat gemaakt voor jou, stelt deze exclusieve safari je in staat om het bushveld te verkennen met je eigen toegewijde gids en voertuig. Gamedrives kunnen zo lang of zo kort zijn als je wilt, met betrekking tot je persoonlijke interesses, van het insectenrijk tot grote kuddes buffels tot trots op leeuwen. Maaltijden kunnen in de lodge zijn of onder torenhoge bomen.

Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Lake Victoria Day Tour (Additional cost)

Deze dagexcursie naar de oevers van het Victoriameer belooft een combinatie van natuuravonturen en ongelooflijk vogelleven, een inzicht in het leven van een vissersgemeenschap en een culturele band met de Sukuma-stam. Een ochtendgamedrive door de Serengeti brengt gasten naar de poort van het park. Vanaf hier is het 20 minuten rijden naar de oever van het meer, met de mogelijkheid om te stoppen en meer te weten te komen over het werk van de Africa Foundation op de Lukungu Primary School. Bij aankomst op Lake Victoria kunnen gasten ervoor kiezen om te gaan vissen of vogels te spotten in een traditionele kano, een bezoek te brengen aan de traditionele vismarkt of traditionele genezer en gewoon te genieten van de prachtige landschappen en de rust van het meer. Voordat de gasten op hun terugreis vertrekken, wordt genoten van een picknicklunch.

Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen