WeTu Analytics

Caledon Quad Biking

Caledon Quad fietspaden:

Aankomst in het Caledon Hotel op de N2 (wij zijn het on-site adventure bedrijf) wandeling naar onze site kantoor op het terrein van het hotel. Hier wordt je getoond hoe de quads werken en een korte oefenrun hebben voordat je vertrekt om het terrein te verkennen op een quad ervaring.

Wij bieden twee Quad Trails aan in Caledon:

40 minuten - R400.00pp:

We hebben wel secties waar de quads sneller rijden dan een schilderachtig parcours, maar voor het meeste hebben we een veilige reissnelheid en onze gidsen zullen dit voor elke individuele coureur beoordelen wanneer ze deelnemen.

Caledon Adventure Trail — Bos en Open spoor — 2H00 tot 2H30 Trail - R760.00pp:

De Caledon Quad Biking adventure trail begint bij onze basis in het Caledon Hotel and Spa. De paden voeren je door een bos met grote inheemse eikenbomen en in een klein afgesloten bos voordat je een open parcours langs enkele landbouwvelden raakt. Het parcours heeft ook twee waterovertochten en ze zijn makkelijk en leuk om te doen. We rijden ook langs een kleine rivier en aan de oevers van deze rivier. het pad is veelzijdig in zijn landschap en laat renners ook genieten van het buitenleven op een quad.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Caledon Quad Biking

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen