WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Luxury tent

(22 Kamers)

Karen Blixen Camp omvat 22 grote luxe canvas tenten — elk op een prachtig houten platform met een ruime veranda. Op het kussen ligbed kunt u genieten van een middagsiësta, waarbij u de prachtige omgeving kunt bewonderen.

Elke tent heeft een eigen badkamer en ingericht met een groot comfortabel bed, geweven tapijten en een gezellige fauteuil waardoor u het ultieme kampeerluxe krijgt. De eigen badkamer heeft een toilet, dubbele wastafels en een romantische buitendouche met een prachtig uitzicht op de lucht. Water wordt verwarmd met behulp van zonnepanelen om elk gebruik van brandhout te vermijden en zo de Mara Woodlands te behouden. Elektriciteit wordt geleverd in alle tenten 24 uur per dag door uitgebreid zonnepaneel systeem en batterij opslag bank.

Tenten kunnen worden geconfigureerd voor eenpersoons-, tweepersoons- of twinbezetting, waar onder voorafgaande afspraak een 3e en zelfs 4e bed kan worden toegevoegd voor kinderen jonger dan 12 jaar. Onze familie-eenheid bestaat uit twee tenten met een gedeelde veranda.

Alle tenten zijn geplaatst met een ongestoord uitzicht langs de rivier de Mara en geven unieke en privé wild uitzicht op de Oloolololo Escarpment en zijn rijke wilde dieren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Karen Blixen Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen