WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Karen Blixen Camp is een milieuvriendelijk luxe kamp dat een gevoel geeft van de spannende ontdekkingsdagen toen de savanne zelden bezocht werd en uitgebreide en comfortabele kampen werden opgezet voor een luxe en stijlvolle toevluchtsoord na elke dag avontuur.

Het bestaat uit grote luxe canvas tenten, elk geplaatst met een ongestoord uitzicht over de rivier de Mara. Het stijlvolle restaurant, de receptie, de lounge, de bar en de cadeauwinkel met internet bevinden zich op een verhoogd houten terras en zijn ingericht met reproducties van Karen Blixens eigen meubilair om te passen in de gezellige sfeer.

Het prachtig aangelegde zwembad biedt ontspanning en zelfs een beetje oefening tussen de game drives. Onze masseuse biedt een breed scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen.

Karen Blixen Camp is de perfecte plek om achterover te leunen en te ontspannen met een gin en tonic met uitzicht op de rivier de Mara en de wilde dieren die komen drinken, terwijl je verhalen uitwisselt over de avonturen van de dag.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Karen Blixen Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen