WeTu Analytics

Little Governors' Camp

Governors' Camp is Afrika's eerste permanente tentenkamp, dat sinds 1972 op de oorspronkelijke locatie is gebleven. Het ligt op de beste locatie voor wilde dieren in het reservaat, genesteld in het rivierbos langs de kronkelende oevers van de rivier de Mara, het water vol vogelleven, nijlpaard en krokodil. Het is perfect voor koppels, families en vrienden die het beste willen ervaren van wat een safari in de Masai Mara te bieden heeft.

Little Governors' is intiem van karakter, met slechts 17 luxe ensuite tenten, verscholen rond een groot watergat dat vol zit met vogels en dieren in het wild. Het kamp wordt benaderd door een boottocht over de rivier de Mara en vervolgens een begeleidende wandeling door het rivierbos. Voertuigen worden achtergelaten op de oever van de rivier en het kamp is daarom rustig en ongestoord. De gastententen van Little Governors' hebben geweldige houten dekken met grote veranda's, zodat gasten kunnen genieten van de constante spelactiviteit die plaatsvindt rond de waterput in het kamp. Alle eigendommen van de gouverneurs zijn niet omheind en bij Little Governors' zijn er families van wrattenzwijnen die vrij door het kamp zwerven. Het kan zijn dat gasten plaats moeten maken voor olifanten die het kamp soms tijdens de lunch bezoeken!

Little Governors Camp is bekroond met een Gold Eco-rating van Eco Tourism Kenya vanwege onze duurzame praktijken in het kamp, waaronder een uitgebreid zonne-energiesysteem dat alle energievoorziening van de kampen beheert. We hebben ook alle plastic flessen uit het kamp verwijderd en vervangen door roestvrijstalen waterflessen en een waterfiltersysteem met omgekeerde osmose. We hebben ook alle plastic toiletflessen voor gasten vervangen door roestvrijstalen hervulbare flessen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Little Governors' Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen