WeTu Analytics

Little Governors' Camp

Game Drives

Governors 'Camp eigenschappen combineren prachtige locaties in de Masai Mara met op maat ontworpen voertuigen en uitzonderlijk hoog opgeleide en ervaren gidsen om onze klanten ongeëvenaarde game-viewing en fotografische mogelijkheden te bieden in's werelds belangrijkste wildgebied. We zijn in het hart van wat algemeen wordt beschouwd als de beste game viewing gebied van de Masai Mara. Onze voertuigen zijn op maat gebouwde 4-wheel drive landrovers. We nemen je twee keer per dag mee op een game drive naar het beroemde Masai Mara Game Reserve en de omliggende gebieden. Onze chauffeur-gidsen worden door ons met de hand geplukt en verzorgd. Zij ondergaan een permanent begeleidingsprogramma dat wordt begeleid door deskundigen in het veld. Na 40 jaar actief te zijn in de Masai Mara hebben onze chauffeur-gidsen een ongeëvenaarde kennis van het reservaat gecombineerd met een diep begrip en respect voor de heiligheid van dit wildernis gebied, zijn flora en zijn fauna.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Balloon Safaris

Governors Camp Collection biedt heteluchtballonsafari's over de rivier de Mara, vlaktes en bossen van de Masai Mara. Het avontuur begint vlak voor zonsopgang. Vertrek is van een perfecte natuurlijke lanceerlocatie achter Little Governors 'Camp, en vlammen van de hete luchtballonbranders verlichten de duisternis terwijl de bemanning hun vaartuig opblazen. De eerste, roze tongen van zonlicht flikkeren door de lucht als de heteluchtballon vult en stijgt dan. Gehangen in een mand onder de regenboogkleurige luifel, ga je voor een avontuur met een heel ander perspectief. Wat de meeste eerste ballongangers verbaast is de absolute stilte: de stilte terwijl je zweeft boven de vlaktes, het bos en de rivieren van de Masai Mara. Ook al heb je elders gevlogen, dit is een unieke ervaring. De vlucht duurt een uur of zo, drijft overal waar de luchtstromen u brengen, en biedt volop mogelijkheden voor fotografie en videofilmen. Dan eindigt je Keniaanse Hot Air Balloon Safari met een bloei. In de tijd geëerde traditie van ballonvluchten over de hele wereld, toast je op je terugkeer naar de aarde met een champagneontbijt, gekookt waar je ook landt. De Balloon Safari eindigt met een transfer terug naar het kamp.

Safari's voor heteluchtballonnen zijn beschikbaar tegen een toeslag. Wij raden u aan om voor aankomst te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Toon meer
Toon minder

Walking Safari

Laat uw voertuig achter en maak een wandelsafari met een van onze ervaren en gekwalificeerde naturalisten voor de ware sensatie van de bush. Op hetzelfde niveau als de dieren ervaart u de ongetemde schoonheid van de Mara. Onze wandelsafari's vinden's ochtends plaats in een privé concessiegebied naast het Masai Mara Game Reserve. Het landschap is hier heel anders dan de Masai Mara. Schilderachtige acaciabomen karakteriseren het heuvelachtige landschap. De wandeling duurt ongeveer 21 - 2 tot 3 uur, maar kan worden aangepast aan elke behoefte.

Vraag om een oproep van 5.30 uur om wakker te worden. Vertrek uw kamp met de auto om 6.00 uur en een 45 minuten rijden zal
neem je mee naar het wandelgebied. Warme dranken en koekjes zullen beschikbaar zijn gedurende welke tijd de gids u zal inlichten. De meeste wandelingen beginnen om 7.00 uur, met de wandeling brengt u door verschillende habitats, van open graslandvlaktes tot acacia-struikgewas en rivierbossen. U zult het spel volgen, onzeker wat wacht om de volgende hoek - giraffe, buffel, hyena, zebra of zelfs leeuw. U zult de geuren en geluiden van het wilde Afrika vangen.

De wandeling eindigt ongeveer om 9.30 — 10.00 uur in de Lemek groep ranch in de schaduw van Afrikaanse olijfbomen. Er wordt een klassiek champagneontbijt geserveerd, waarna een game drive u op tijd terugbrengt naar uw kamp voor de lunch. Je rit terug naar het kamp is een game drive door de Masai Mara. 's Middags wandelsafari's worden afgewerkt met sundowner drankjes en hapjes.
Deelnemers aan een wandelsafari moeten in goede gezondheid zijn en redelijk fit en actief zijn. Er is geen pad als zodanig en sommige delen van de wandeling leiden door heuvelachtige en rotsachtige gebieden. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen om veiligheidsredenen niet deelnemen aan wandelsafari's. Wandelsafari's kunnen van tevoren worden gereserveerd of op het kamp, afhankelijk van beschikbaarheid.


Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Cultural Visit

De Masai mensen van Oost-Afrika zijn een opvallend beeld, synoniem met safari. Een trotse mensen met veel traditionele praktijken nog steeds zeer levend in hun cultuur. Bezoek een plaatselijk Masai dorp en leer over wie ze zijn in hun eigen woorden.

Toon meer
Toon minder

Visit Community Projects

Bezoeken aan onze verantwoordelijke toeristische projecten kunnen vanuit het kamp worden georganiseerd. Mara Rianda Primary School en Mara Rianda Medical Centre zijn twee inspirerende projecten die worden ondersteund door Governors' Camps.

Meer informatie over de projecten vindt u hier:

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/new-health-centre-at-mara-rianda/

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/mararianda-school-program/

Toon meer
Toon minder

Mara-Meru Cheetah Project

Sinds het begin van de 20e eeuw is de jachtluipaard drastisch gedaald van 100'000 individuen tot 7'500 personen met menselijke activiteit een belangrijke oorzaak.

Het is daarom belangrijk om de cheetah-menselijke interface te begrijpen, dat is een van de belangrijkste werken van het Mara-Meru Cheetah Project, geleid door Dr. Elena Chelyseva.

Onze Gidsen van Governors' spelen een cruciale rol in de gegevensverzameling voor Dr. Elena en haar team. Ze rapporteert aan de hand van waarnemingen en gedragswaarnemingen van gespot cheetah.

Dr Elena deelt graag haar expertise over de jachtluipaarden in de omgeving met onze gasten door middel van gesprekken of door begeleidende gasten game drives.

Laat het ons weten als u een gesprek of een begeleide game drive met Elena wilt reserveren bij het boeken van uw safari voor advies over de kosten.

Toon meer
Toon minder

Photographic Safaris

Voor 2021 organiseert Governors' Camp een professionele fotograaf in de Mara - beschikbaar om te worden geboekt door onze gasten voor begeleide fotosafari's en diepgaande tutorials over alle elementen van de fotografie, inclusief het bewerken.

Will Fortescue komt naar ons toe met een eerste klas diploma in mariene en natuurlijke geschiedenis fotografie en ervaring met fotosafari's in Kenia, Rwanda, Tanzania, Namibië en Ethiopië.

Sinds januari 2019 leidt hij privé- en groepsfotosafari's voor onze gasten en creëert hij hoogwaardige digitale content voor onze sociale media en marketingdoeleinden. Hij zal gevestigd zijn in Gouverneurs kamp, maar is in staat om te reizen tussen een van onze Mara kampen. Het grote voordeel van Will als resident fotograaf is dat deze safari's precies op uw behoeften kunnen worden afgestemd en aangepast aan uw stijl en niveau van fotografie; het maakt niet uit of het de eerste is, of de duizendste keer dat u een camera hebt opgepikt.

Gouverneurs heeft ook 3 fotosafari voertuigen. Luisterend naar de specifieke behoeften en aanbevelingen van de fotografen die we hebben gehost, hebben we drie Landrover voertuigen aangepast om overal dezelfde zitplaatsen op te nemen, zijpanelen in de middelste rij uitgesneden om de meest gewenste lage hoek schoten, hoge daken, volledig inklapbare voorruiten en brede zijpanelen te krijgen om de perfecte plek te bieden voor het rusten van een zitzak en lange lens.

De auto's zijn beschikbaar op basis van exclusief gebruik en kunnen worden aangevraagd en gereserveerd tijdens het maken van uw Governors' boeking. Ze zijn beschikbaar in al onze kampen in de Masai Mara.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Little Governors' Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen