WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Een droombestemming voor grote kattenliefhebbers. Lithe, behendig, klaar, het luipaard is kracht en bochtige genade gecombineerd, en een waarneming, hoe kort ook, is een van de meest gewaardeerde grote kattenontmoetingen ter wereld.

Simbarbili Game Lodge is gelegen in het North Eastern Sabi Sand Game Reserve, de thuisbasis van de hoogste concentratie luipaard in de wereld, en biedt ongeƫvenaarde mogelijkheden voor het belonen van ontmoetingen met deze prachtige wezens, samen met de rest van de grote vijf in de enorme savanne van het Sabi zand Reserve.

Simbarbili Game Lodge combineert naadloos met zijn omgeving en brengt de romantiek van Afrika tot leven met verfijnde suites, elk met spectaculair seizoensgebonden uitzicht op de rivierbedding, evenals het Sabi bushveld en het ongelooflijk diverse vogel- en dierenleven.


Gasten van Simcambili Game Lodge hebben de extra vreugde van een eigen spa met de nieuwste schoonheidsbehandelingen met een scala aan luxueuze producten en de extra nieuwigheid van massages met uitzicht over de glooiende vlaktes. Simcambili biedt een kleine, intieme fitnessruimte met belangrijke apparatuur voor lichte trainingsdoeleinden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Simbambili Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen