WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Simbambili Luxury Suite

(7 Kamers)

De accommodatie is zorgvuldig aangelegd, ontworpen en ingericht om in te gaan met de omliggende knobthorn en jackalberry bossen. Spatten van roestkleurige en gouden afwerkingen voegen diepte toe aan de elegant gedempte stijl van de luxueuze kamers.

Uitgestrekte houten dekken wikkelen rond de voorkant van elke unit en zelfs de open badkamers komen uit op dit sleutelelement. De weelderige baden en moderne douches bieden een prachtig uitkijkpunt over de savanne met de mogelijkheid om de glazen voordeuren tegen de elementen te sluiten. Een ander kenmerk van de dekken, afgezien van het prachtige uitzicht, is een privé dompelbad om warme zomermiddagen weg te kalmeren en een privé sala om te dagdromen en te rusten in de hitte van de dag. Alle suites zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren, een minibar, een haardroger en een kluisje. Een telefoon is voorzien voor die vitale vroege ochtendwakker oproepen. Super kingsize bedden en het fijnste katoenen linnen zorgen ervoor dat u verfrist opkomt voor de avonturen van uw dag.

Toon meer
Toon minder

Simbambili Honeymoon Suite

(1 Kamer)

De accommodatie is zorgvuldig aangelegd, ontworpen en ingericht om in te gaan met de omliggende knobthorn en jackalberry bossen.

Uitgestrekte houten dekken wikkelen rond de voorkant van elke unit en zelfs de open badkamers komen uit op dit sleutelelement. De weelderige baden en moderne douches bieden een prachtig uitkijkpunt over de savanne met de mogelijkheid om de glazen voordeuren tegen de elementen te sluiten. Een ander kenmerk van de dekken, afgezien van het prachtige uitzicht, is een privé dompelbad om warme zomermiddagen weg te kalmeren en een privé sala (ligbed) om te dagdromen en te rusten in de hitte van de dag. Alle suites zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren, een minibar, een haardroger en een kluisje. Een telefoon is voorzien voor die vitale vroege ochtendwakker oproepen. Super kingsize bedden en het fijnste katoenen linnen zorgen ervoor dat u verfrist opkomt voor de avonturen van uw dag.

De Honeymoon Suite is gepositioneerd om de gasten privacy te bieden. Bijkomend voordeel voor de Honeymoon Suite is een overdekte loungeruimte naast het eigen dompelbad en het ligbed.

Toon meer
Toon minder

Simbambili Waterhole Suite

(1 Kamer)

De accommodatie is zorgvuldig aangelegd, ontworpen en ingericht om in te gaan met de omliggende knobthorn en jackalberry bossen.

Uitgestrekte houten dekken wikkelen rond de voorkant van elke unit en zelfs de open badkamers komen uit op dit sleutelelement. De weelderige baden en moderne douches bieden een prachtig uitkijkpunt over de savanne met de mogelijkheid om de glazen voordeuren tegen de elementen te sluiten. Een ander kenmerk van de dekken, afgezien van het prachtige uitzicht, is een privé dompelbad om warme zomermiddagen te kalmeren. Alle suites zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren, een minibar, een haardroger en een kluisje. Een telefoon is voorzien voor die vitale vroege ochtendwakker oproepen. Super kingsize bedden en het fijnste katoenen linnen zorgen ervoor dat u verfrist opkomt voor de avonturen van uw dag.

De exclusieve Waterhole Suite biedt extra luxe met een eigen lounge en eethoek met airconditioning, naast het eigen dompelbad en een ligbed met een preferentieel uitzicht op de waterput.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Simbambili Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen