WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

De dag begint als de dageraad over het Afrikaanse bushveld breekt. Na een oproep in de vroege ochtend worden koffie, thee en beschuit geserveerd op het hoofddek. Kort daarna vertrekt u in een open Land Cruiser met ervaren Guides en Trackers die hun uitgebreide kennis van de bush delen. Deze schijven worden soms uitgevoerd die het meest geschikt zijn voor het bekijken van games, die variëren afhankelijk van het seizoen, maar meestal vroeg in de ochtend beginnen. Indien van toepassing kunt u uit het voertuig worden uitgenodigd om sporen te bekijken, bepaalde planten te onderzoeken en sporen te volgen.

De gamedrive in de namiddag wordt voorafgegaan door high tea en strekt zich uit tot in de avond om zelden geziene nachtelijke soorten te bekijken door fakkels.

Toon meer
Toon minder

Guided Bushveld Walks

Na een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in het kamp of in de bush, worden de gasten wandelingen aangeboden die passen bij hun interesses en fitnessniveaus en worden begeleid door een bewapende ranger en tracker.

Wandelingen bieden gasten een betere kans om een aantal van de kleinere wezens van de bush te zien, evenals een kans om meer te leren over de flora en fauna van de regio en om een kans te hebben om tracks in meer detail te volgen.

Trackers zullen u boeien met hun uitleg over de medicinale en andere toepassingen van de talrijke planten en bomen samen met verhalen over traditionele folklore.

Toon meer
Toon minder

Simbambili Africology Spa

Africology is het toonaangevende natuurlijke, milieuvriendelijke en holistische spa- en huidverzorgingsbedrijf in Zuid-Afrika, met zijn succes over internationale grenzen zoals de VS, Europa en Groot-Brittannië. Africology gebruikt in zijn aanpak alleen alle natuurlijke ingrediënten die bio-identiek zijn aan uw biologie; het verbeteren van de integriteit van uw huid en voorkomt tegelijkertijd vroegtijdige veroudering.

Onze productformuleringen en spabehandelingen zijn geïnspireerd op de wijsheid van de traditionele genezers van Afrika en vieren het levendige erfgoed, de gemeenschappen en het plantenleven van Afrika. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat lichaam en biologie in harmonie worden behandeld terwijl we genieten van een echt authentiek Afrikaans aanbod.

95% van onze producten is veganistisch vriendelijk, we testen niet op dieren en onze producten zijn gecertificeerd voor het milieu.

Toon meer
Toon minder

Thornybush Community Project

Gasten worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het gemeenschapsproject dat lokale initiatieven omvat om diensten te verlenen aan de lokale gemeenschappen. Algemene voorwaarden beschikbaar op aanvraag. Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Simbambili Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen