WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Plaats: Gelegen op een immense pan, Kalahari Plains ligt in een afgelegen hoek van het Central Kalahari Game Reserve, een plek die beroemd is om enorme kuddes antilopen gevolgd door overvloedige roofdieren - waaronder de legendarische zwartmanige Kalahari-leeuwen en pittige honingdassen. Dit reservaat ligt in de Kalahari-woestijn in het centrum van Botswana en is het grootste beschermde gebied van het land en een van de grootste ter wereld. Het biedt een aantal van de beste dieren in de zomer in Afrika. Gamedrives ontgrendelen natuurschatten, terwijl respectvolle culturele ervaringen van San inzicht geven in hun unieke gebruiken en tradities.

Accommodatie: Acht canvas tenten met eigen badkamer (waaronder één gezinsunit) beschikken elk over een slaapplatform op het dak van waaruit u kunt genieten van de eindeloze horizonten en de prachtige nachtelijke hemel. De camping, inclusief het hoofdgedeelte met zwembad en dek, biedt een weids, ruim uitzicht over de Kalahari. Zonne-energie zorgt voor elektriciteit en warm water, met innovatieve geïsoleerde canvaswanden en daken die de temperaturen binnen comfortabel houden.

Doel: Kalahari Plains is betrokken bij een aantal instandhoudingsinitiatieven, waaronder onderzoek naar wilde honden, en werkt nauw samen met lokale gemeenschappen.

Unieke verkooppunten

Uitstekende toegang tot de uitgestrektheid van de centrale Kalahari
De zomer brengt concentraties van vlaktes en misschien wel enkele van de beste cheetah-bezichtigingen in Afrika.
Ervaar de traditionele San-cultuur op een respectvolle en authentieke manier

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kalahari Plains Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen