WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Kalahari Plains Camp - Game Drives

Tweemaal daags vinden gamedritten of dagtochten plaats in open 4x4 voertuigen en gericht op de seizoensgebonden bewegingen van de wilde dieren. Omdat we in een nationaal park zijn, houden we ons aan de voorschriften van het Department of Wildlife and National Parks die off-road rijden en's nachts rijden beperken

Toon meer
Toon minder

Kalahari Plains Camp - Guided Walk With The San

Een interpretatieve, begeleide wandeling onder leiding van kampmedewerkers die afstammelingen zijn van de San, geeft inzicht in hun traditionele levensstijl door middel van kleding, activiteiten en een korte wandeling (800 meter) in het directe kampeergebied.

Toon meer
Toon minder

Kalahari Plains Camp - Star Bed

Slaap uit onder de sterrenhemel van de Kalahari en laat je slapen door de geluiden van Afrika op het dak van je eenheid.

Toon meer
Toon minder

Kalahari Plains Camp - Star Gazing

De Kalahari staat bekend om zijn heldere nachtelijke hemel, en zonder lichtvervuiling is het de ideale plek om de ongelooflijke formaties van de sterren en planeten te bekijken. Onze gidsen staan ook bekend dat ze met astronomie bezig zijn en nemen je mee op een rondleiding door de sterrenbeelden.

Toon meer
Toon minder

Kalahari Plains Camp - Guided Nature Walks

Naast de begeleide wandeling met de San worden begeleide natuurwandelingen aangeboden (seizoensgebonden en afhankelijk van de beschikbaarheid van een gekwalificeerde wandelgids). Deze activiteit is een geschatte duur van 1,5 uur, vertrekkend kamp vlak voor zonsopgang en beweegt naar een van de pannen in het gebied voor een meer van dichtbij en persoonlijke focus op de fauna en flora.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kalahari Plains Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen