WeTu Analytics

Kulala Desert Lodge

Plaats: Kulala Desert Lodge ligt aan de voet van de majestueuze Sossusvlei Dunes en is de dichtstbijzijnde locatie bij Sossusvlei (via een eigen poort exclusief voor Wilderness Safari's voertuigen). Schilderachtige natuurtochten en begeleide wandelingen in de natuur zijn beschikbaar; begeleide fietstochten met elektrische voeding (tegen extra kosten op basis van DB1 tarief, echter inbegrepen op basis van een FI tarief - afhankelijk van beschikbaarheid op beide tarieven) zijn een leuke manier om de spectaculaire open vlaktes te verkennen. Een hoogtepunt is om het gebied te ervaren op een heteluchtballonsafari (als het weer het toelaat en tegen meerprijs).

Accommodatie: Het kamp bestaat uit 23 tenten met rieten en canvas (waaronder twee familie-eenheden), elk gebouwd op een verhoogd houten platform, met een dak voor slaapgelegenheid onder de sterren. Het hoofdgedeelte is voorzien van een zwembad en een veranda met uitzicht op een waterput.

Doel: Ons programma voor het verwijderen van interne hekken en vee heeft geresulteerd in het herstel van dit ecosysteem en zijn wilde dieren.

OPMERKING: De ballonvaart is gesloten op 25 december en 01 januari, en van half januari tot half februari.

Unieke verkooppunten

Dichtstbijzijnde camping en priv├ępoort toegang tot de duinen van Sossusvlei
Geschikt voor zelfaandrijvingen, families en grotere groepen
Gevarieerde activiteiten in het Kulala Wilderness Reserve van begeleide Fat Bikes Excursies met elektrische voeding (tegen meerprijs op DB1-tarief, echter inbegrepen op basis van een FI tarief - afhankelijk van beschikbaarheid op beide tarieven) tot ballonvaren in de lucht (als het weer het toelaat en tegen extra kosten)

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kulala Desert Lodge

Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen