WeTu Analytics

Kulala Desert Lodge

Kulala Desert Lodge - Visit Sossusvlei and Dead Vlei

Wereldberoemde Sossusvlei is zowel de naam van het gebied als een enorme kleipan, geflankeerd door de enorme zandduinen. Vlakbij, aan de voet van sommige van deze duinen domineren de skeletten van bomen het landschap, waar ooit water stroomde. Dit staat bekend als Dode Vlei.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Visit Sesriem Canyon

Deze fascinerende geografische formatie is zeker een bezoek waard. Het resultaat van miljoenen jaren waarin water de aarde binnenkwam, is Sesriem Canyon vandaag drie kilometer lang. De uitzichten vanaf de top zijn adembenemend, terwijl wandelingen door de canyon onderscheiden geografische lagen onthullen die over eeuwen werden neergelegd.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Nature Drives

Het 37 000 hectare grote privé Kulala Wilderness Reserve biedt bezoekers exclusieve wildlife view mogelijkheden, zoals gemsbok (oryx), vleermuizen, bruine hyaena en vogelleven. Geniet van een kopje koffie of sundowner in schilderachtige delen van het reservaat als hoogtepunt.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Guided Nature Trails

Wandelpaden richten zich op het worden ondergedompeld in dit afgelegen gebied, evenals de schilderachtige schoonheid en de fascinerende en verrassend gevarieerde reeks insecten, reptielen en knaagdieren die deze droge en harde regio hun thuis maken. De Tsauchab River Trail maakt een wandeling langs de droge rivierbedding in de buurt van het kamp.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Scenic Sundowner Excursion

Ga in de late namiddag uit voor een natuurrit en voltooi uw excursie op een afgelegen en dramatische plek in het reservaat, onder het genot van een gin en tonic terwijl u de zon onder ziet gaan over de verre bergen of duinen.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Sleep-Out Experience

Privé dakterras voor slaap-outs toegankelijk via een houten trap achter de tent. Slaap uit onder de sterrenhemel van de Namib en word in slaap gesust door de geluiden van Afrika.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Hot Air Balloon Safari*

De ballonsafari op het Kulala Wilderness Reserve biedt een unieke ervaring om stil te zweven boven de prachtige zandduinen en woestijn, met een champagneontbijt dat wordt geserveerd op uw landingsplaats. * Deze activiteit is tegen extra kosten en is gesloten van 15 januari tot 15 februari.

Toon meer
Toon minder

Kulala Desert Lodge - Guided Electric Fat Bike Excursions

Ideaal om uw familie kennis te laten maken met de natuurlijke wonderen van Namibië, neem in het prachtige landschap rijden elektrische fietsen. Een leuke manier om de spectaculaire open vlaktes te verkennen met je gids.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kulala Desert Lodge

Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen