WeTu Analytics

Dunia

Game drives

Het centraal gelegen Serengeti wordt twee keer per dag aangeboden om dieren te spotten en vogels te spotten. Ervaren gidsen moedigen gasten aan om de Serengeti door hun ogen te zien en te ervaren, delen een wereld van kleine en grote wonderen die alleen zij echt kennen en begrijpen.

Toon meer
Toon minder

Hot air ballooning

Ballonsafari's zijn een romantische en iconische manier om de wildernis van Oost-Afrika te ervaren, terwijl je in de vroege ochtend stil vliegt over de vlakten vol kuddes wilde dieren. Meestal begint een ballonsafari rond 6 uur en duurt ongeveer 1-2 uur. Ballonsafari's (extra kosten) in de Serengeti vertrekken van aangewezen locaties in het nabijgelegen gebied Seronera. De safari wordt gevolgd door een champagneontbijt in de bush, een passend einde aan een onvergetelijke vlucht over het wild.

Toon meer
Toon minder

Family safaris

Dunia verwelkomt kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Wij garanderen een privésafarivoertuig voor families van 4 of meer tijdens het laagseizoen, maar in het hoogseizoen zijn gezinnen met kinderen onder de 12 jaar verplicht om tegen extra kosten gebruik te maken van een privévoertuig. Onze bushgidsen hebben een schat aan inzichtelijke ervaring en ze zullen u en uw kinderen boeien met bush-wise feiten, wildlife knowhow, spelletjes, lokale gewoonten en ongelooflijke verhalen over het leven in de wildernis.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Dunia

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen