WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lion Sands is een plek die iemands ziel verrijkt en levensveranderende momenten en kansen belooft die je met herinneringen aan onvergetelijke ervaringen zullen achterlaten. Het is een buitengewoon geschenk dat generaties lang is doorgegeven en zelfs voor degenen onder ons die zijn prachtige landschappen sinds hun geboorte kennen, blijft het een plaats van buitengewone schoonheid en ontdekking.

Ivory Lodge is het ingetogen juweel in de kroon van de Leeuw Zandjes. Hier wordt gastvrijheid volledig rond U ontworpen (van op maat gemaakte spatherapieën en privédineren tot safari's met verrassingsstops) en luxe — veel meer dan een verfijnde kamer op een exotische locatie — heeft inhoud.

De acht villa's met 1 slaapkamer, gelegen op de samenvloeiing van de rivieren Sabie en Sand, zijn de ultieme bush retraites. Uw privélounge, patio, terras en zwembad nodigen uit tot gemakkelijke ontspanning, terwijl een toegewijd team van medewerkers altijd klaar staat om te zorgen of al uw gril en fantasie. Alles is inbegrepen — van een champagne-gevulde maxibar tot het wassen en persen van je favoriete shirt — om een persoonlijke ervaring van een safari te creëren, op jouw manier.

De lodge heeft ook de Fish Eagle Villa met 2 slaapkamers en biedt de ultieme luxe en persoonlijke service voor een gezin of een groep vrienden. Alles is inbegrepen — van uw eigen zwembad en spa tot persoonlijke chef-kok, veldgids en game viewer voertuig — voor een op maat gemaakte Zuid-Afrikaanse safari. Jij en je stam zouden zwaar onder druk staan om een idyllische plek te vinden om jezelf te baseren.

De kamers van Ivory Lodge zijn voorzien van een eigen bar met open haard, een bibliotheeklounge, een goed gevulde wijnkelder, houten uitkijkdekken, een prachtig River Island Deck gebouwd op de rivier, een spa, een fitnessruimte, een boetiek MORE Gallery, en zowel een overdekte eetkamer en een traditionele Boma eetzaal.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Sands Ivory Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen