WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lion Sands ivoor Lodge

Lion Sands is een plek die je ziel verrijkt en levensveranderende momenten en kansen belooft die je herinneringen aan onvergetelijke ervaringen zullen bezorgen. Het is een buitengewoon geschenk dat van generatie op generatie is doorgegeven en zelfs voor degenen onder ons die de uitgestrekte landschappen al sinds hun geboorte kennen, blijft het een plek van buitengewone schoonheid en ontdekking.

Ivory Lodge is het ingetogen juweel in de kroon van de Lion Sands. Hier is gastvrijheid helemaal om JOU heen ontworpen (van spabehandelingen op maat en privédiners tot safari's met verrassende tussenstops) en luxe — veel meer dan een verfijnde kamer op een exotische locatie — heeft inhoud.

De acht villa's met één slaapkamer van de lodge, afgelegen gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Sabie en Sand, zijn de ultieme retraites in de wildernis. Uw privélounge, terras, terras en zwembad nodigen uit tot ontspannen, terwijl een toegewijd team van medewerkers altijd klaar staat om aan al uw wensen te voldoen. Alles is inbegrepen — van een maxibar met champagne tot het wassen en persen van je favoriete shirt — om een zeer persoonlijke safari-ervaring te creëren, op jouw manier.

Residentie Fish Eagle

De lodge omvat ook de Fish Eagle Villa met twee slaapkamers en biedt de ultieme privéluxe en persoonlijke service voor een familie of een groep vrienden. Alles is inbegrepen — van je eigen zwembad en spa tot persoonlijke chef-kok, veldgids en game viewer-voertuig — voor een op maat gemaakte Zuid-Afrikaanse safari. Jij en je stam zouden het moeilijk hebben om een meer idyllische plek te vinden om je te vestigen.

De gastenruimtes van Ivory Lodge omvatten een eigen bar met open haard, een bibliotheeklounge, een goed gevulde wijnkelder, houten uitkijkdekken, een prachtig River Island Deck gebouwd op de rivier, een spa, een fitnessruimte, een MORE Gallery-boetiek en zowel een overdekte eetzaal als een traditionele Boma-eetzaal in de open lucht.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Sands Ivory Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen