WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Game Drives

Game drives, in open safarivoertuigen, vertrekken bij zonsopgang en opnieuw in de late namiddag. De natuurlijke dierenpopulaties van het reservaat omvatten alle Big Five, en het staat bekend om de kwaliteit van de luipaardwaarnemingen — de meest ongrijpbare roofdieren. Met niet meer dan 16 voertuigen tegelijk toegestaan op het reservaat, verzekert Lions Sands u van een echt persoonlijke safari, en de veldgidsen kunnen u binnen handbereik van de meest indrukwekkende soorten van Afrika brengen. Fotomogelijkheden zijn spectaculair! Ook inbegrepen is een warme drank/sundowner stop om puur te waarderen in de bush en in het moment.

Toon meer
Toon minder

Guided Bush Walk

Voor degenen die de struik willen ervaren, niet alleen observeren, er is geen betere begeleide excursie. Voel de scrub crunch onder je voeten, raak een fluweelzachte acacia-zaadcapsule aan, hoor het kraken van een tak die aangeeft dat je niet alleen bent, en zie hoe het spel op enkele meters afstand verschijnt — opwindend! Dit is ook een prachtige gelegenheid om de kleinere dieren te ontmoeten, die vaak gemist worden op safarivoertuigen, en om meer te ontdekken over de planten van het reservaat — velen met fascinerende geneeskrachtige eigenschappen en traditionele toepassingen.

Toon meer
Toon minder

Giving Back

Lion Sands helpt samen met More Community Trust onze lokale Huntington en Justicia B dorpen, en je kunt er ook bij betrokken raken. Maak een community tour (de opbrengst gaat naar onze ontwikkelingsprojecten hier), of doe je de mouwen op met onze Get Your Hands Dirty initiatieven. Deze centra op het gebied van onderwijs, infrastructuur, gezondheid en milieu, en u kunt kiezen welk gebied het meest geschikt is voor uw interesse.

Toon meer
Toon minder

Spa & Wellness

Tussen safari's heb je de luxe van vrije tijd en hoe kun je beter genieten dan in de spa? Wij zijn voorstander van Africology-producten, ingeprent met de overtuiging dat zelfzorg evenwicht brengt. Met ons aanbod van therapieën bieden we een wellness-ervaring om je lichaam te verjongen, je geest te kalveren en je geest te revitaliseren. Als je moet trainen, is er een volledig uitgeruste faciliteit met uitzicht op de bush om je gedachten van de brand te houden.

Toon meer
Toon minder

Food & Wine

Van boma-feesten tot safari-verfrissingstops, dineren belooft een hoogtepunt te worden - voor al onze gasten, met elke dieetbehoefte, inclusief koosjer, verzorgd. Onze chef-koks transformeren lokale recepten in eigentijdse gerechten en geven u een voorproefje van Zuidelijk Afrika. In combinatie met premium Cape wijnen wordt dineren een belevenis. Onze wijnproeverijen zijn ook een favoriet van kenners en dabblers.

Toon meer
Toon minder

Lion Sands Treehouses

Onze Chalkley en Kingston Treehouses zetten u in het midden van grote landschappen, gloedend door nog grotere luchten, hun lichten fonkelen naar de horizon. Hieronder wordt de stilte gekenmerkt door fluitjes, huffs en grommen van dieren... gedragen op de wind. Hemel voor de hopeloze romanticus, de avonturier, de persoon die een complete ontkoppeling en digitale detox nodig heeft, en de wildliefhebber die de bush au naturel verkiest.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Sands Ivory Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen