WeTu Analytics

Londolozi Tree Camp

Game Drives

Game drives bij Londolozi worden genomen door professionele, gepassioneerde en deskundige rangers en trackers, die onder hen een schat aan 350 jaar ervaring hebben. Met meer dan 15 000 hectare doorkruisen wildernis, zijn geen twee game-drives ooit hetzelfde. Trackers zitten aan de voorkant van de Land Rover op zoek naar verse dierensporen, terwijl rangers met verbazingwekkende vaardigheid in ravijnen en door struikgewas rijden om te jagen op ongrijpbare dieren, terwijl ze tegelijkertijd de gasten wakker maken met hun uitstekende kennis en onvergetelijke verhalen.

Veel van de rangers en trackers van Londolozi groeiden op van het land in deze delen en hebben daarom een ongeëvenaarde kennis van zowel het gebied als de elementen van de natuur binnen dit wonderland. Londolozi beschikt over twee van de slechts 17 master trackers van Zuid-Afrika, wat alleen maar bijdraagt aan de excellentie van het team en de ervaring die ze kunnen leveren.

Kom naar Londolozi en begin aan de ervaring van je leven. Laat onze veldgidsen je verrassen met hun kennis, breng je met hun verhalen en breng je een stap dichter bij de natuur.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Geschikt voor de mooie zwoele bushveld dagen in mei, juni en juli; er gaat niets boven wandelen in een winterwildernis. Drijf een spelpad af in een droge rivierbedding. Voel het frisse ochtendritme van Afrika met elke stap op het kronkelende pad terwijl je de natuur je laat boeien in haar essentie. Er is geen voertuig, geen lawaai en geen afleiding. Dit is wanneer de natuur tot je spreekt.

Toon meer
Toon minder

Birding

Het vogelleven in Londolozi vertegenwoordigt een magie van diversiteit in eeuwigdurende beweging en biedt de bezoeker een geheel nieuwe grens in het engagement van de wildernis. Een breed scala aan zonnevogels op zoek naar nectar van de bloeiende aloes is een wintergeschenk aan de veeleisende vogelaar, om nog maar te zwijgen van de andere 450 soorten

Veel mooie ornitholooggidsen wonen in Londolozi.

Toon meer
Toon minder

Yoga

Yoga betekent “unie” in het Sanskriet en verwijst naar het samenbrengen van geest, lichaam en geest. Asanas, ook een Sanskriet woord, verwijst naar de houdingen en houdingen ontwikkeld in India om geest en lichaam te verbinden in spiritueel bewustzijn.

Bij Londolozi hebben we de krachtige elementen van de natuur toegevoegd aan de yoga-ervaring, met zowel de natuurlijke energie van de locatie als op maat gemaakte Asanas, om een yogavorm te creëren die geschikt is voor beginners en tussenpersonen.

U bent vrij om een privé yogasessie in uw kamer of in de schaduw van uw deck in te plannen. Als alternatief worden er dagelijkse lessen gegeven op het yogadek naast Founders Camp. Vraag uw kampmanager naar de klas tijden. We kijken ernaar uit om u bij ons te voegen om de zon te begroeten en het vitale leven van het lichaam te versterken.

Toon meer
Toon minder

Londolozi Healing House

“Londolozi zou nu wel eens een van de meest vooruitstrevende emotioneel-wellness-aanbiedingen in zuidelijk Afrika kunnen zijn” - Condé Naste Traveller Magazine, The Spa Guide, 2019


Bij Londolozi geloven we in het eren van oude wegen, harmonie in stroming en de ritmes van de natuur.

Na vier decennia van het leveren van een fotografische safari onderdompeling aan veeleisende internationale safari reizigers, geloven we dat het nu tijd is om een nieuwe ruimte te creëren die de Londolozi wildernis onze blijvende bron van wellness kan worden.

Onze hoop is dat je in het Londolozi Healing House, gelegen in Varty Camp, zult herontdekken wat het betekent om mens te zijn, en afgestemd op de natuurlijke wereld.

Het Londolozi Healing House is een plek van herinnering, een verschuiving van de wereld van doen naar de wereld van zijn, een kans om je eigen natuur te herontdekken en toegang te krijgen tot een diepe en natuurlijke intelligentie die ligt in de nog steeds kern van je eigen wilde zelf.

De Londolozi Healing House ervaring zal u helpen om de kern safari excursies te combineren met kunstige rust, curated body work en yoga in de omgeving van de uitgestrekte wildernis aanwezigheid van Londolozi. We hebben een aantal speciale activiteiten ontwikkeld voor echte verjonging, restauratie en transformatie.

In samenwerking met onze opgeleide Wellness Practitioners, Therapeuten en Wilderness Gidsen nodigen wij u uit om te communiceren met de Afrikaanse wildernis en om in u een gevoel van welzijn te vinden. In de gehaaste wereld van vandaag is ware luxe tijd om jezelf te vinden op zoek naar zelfgenezing en verbinding met de natuur. Het Londolozi Healing House is een plek waar de tijd immateriële magie, stilte en contemplatie diep in je zal roeren.

“Wildernis herinnert ons eraan wat het betekent om mens te zijn, waar we eerder mee verbonden zijn
dan wat we zijn gescheiden van.” — Terry Tempest Williams

Toon meer
Toon minder

Fitness Room

De volledig uitgeruste fitnessruimte van Londolozi biedt hardloop-, fiets- en roeimachines die zorgen voor een perfecte training, aangevuld met een dagelijkse routine van goed eten en ontspannen in harmonie met de natuur. De fitnessruimte bevindt zich in het Varty Camp en is toegankelijk voor alle gasten.

Toon meer
Toon minder

Campfires - Storytelling

Kampvuren, verhalen vertellen, rode wijn en goed gezelschap zijn het kenmerk van elke wintersafari. De geschiedenis van Londolozi, afkomstig van een lange lijn van vertellers, is doordrenkt van de traditie van kampvuurgarens die laat in de nacht worden verteld. In elk van de 5 exclusieve kampen kunt u het fluisteren van onze voorouders horen en belichaamd in onze geschiedenis, zijn de legendes en mythen van de mysteries en avonturen van safari. Elk kamp heeft zijn eigen geest en elk heeft zijn eigen kampvuur dat u wacht.

Toon meer
Toon minder

In the Footsteps of Nelson Mandela

Bij een bezoek aan Londolozi in 1992 zag Mandela de visie die de medewerkers en het management in samenwerking met de natuur doorleefden.

“Tijdens mijn lange wandeling naar de vrijheid had ik het zeldzame voorrecht om Londolozi te bezoeken. Daar zag ik mensen van alle rassen in harmonie leven temidden van de schoonheid die moeder natuur biedt” - Nelson Mandela

Het is in dit licht dat de Freedom's Way kunstinstallatie is voltooid om de aandacht te vestigen op de waarden die Nelson Mandela aan ons land heeft gesteld en om de Londolozi dorpswandeling te complimenteren die alle gasten worden aangemoedigd om te ervaren.

Vanaf het Sparta Camp 1926, gelegen in het hart van Varty Camp, wordt de dorpswandeling in de voetsporen van Nelson Mandela geleid door Linah Lamula. Deze korte wandeling van het Varty Camp is het beste te nemen na het ontbijt. De dorpswandeling stelt gasten in staat om te communiceren met veel van onze medewerkers en hun families die al meer dan 30 jaar in Londolozi wonen en werken.


Hoewel het belangrijk is om Mandela's soloprestaties te erkennen, is het van cruciaal belang dat we zijn passie in ons eigen leven nemen en de elementen van groot leiderschap voortzetten om de menselijke kwelling in de wereld te genezen. Nelson Mandela is een icoon en leider die geliefd is bij alle Zuid-Afrikanen, jong, oud, rijk en arm. Hij is wereldwijd bekend en gerespecteerd. Door alles wat hij heeft geleden en bereikt en door zijn houding en waarden heeft hij ons de meest waardevolle lessen geleerd als land en ieder van ons individuen.

Moed: “Ik leerde dat moed niet de afwezigheid van angst was, maar de triomf erover. De dappere man is niet hij die zich niet bang voelt, maar hij die die angst overwint.”

Vrijheid: “Ik heb de lange weg naar vrijheid bewandeld. Ik heb geprobeerd niet te wankelen. Ik heb fouten gemaakt. Maar ik heb het geheim ontdekt na het beklimmen van een grote heuvel, men vindt alleen dat er nog veel meer heuvels te beklimmen zijn.”

Veerkracht: “De grootste glorie in het leven ligt niet in het nooit vallen, maar in het opstaan van elke keer dat we vallen.”

Vertrouwen: “We geven aan dat goed kan worden bereikt bij mensen die bereid zijn te vertrouwen, bereid zijn te geloven in de goedheid van mensen.”

Eenheid: “Onderwijs is het krachtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen.”

Empathie: “Ik sta hier voor u niet als een profeet, maar als een nederige dienaar van u, het volk. Jouw onvermoeibare en heldhaftige offers hebben het voor mij mogelijk gemaakt om hier vandaag te zijn. Daarom leg ik de resterende jaren van mijn leven in uw handen.”

Visie: “De kracht van de verbeelding creëerde de illusie dat mijn visie veel verder ging dan het blote oog eigenlijk kon zien.”

Geduld: “Geduld wacht, niet passief wachten. Maar om door te gaan als het gaat moeilijk en traag is.”

Toon meer
Toon minder

Londolozi Photographic Safari

Londolozi is de thuisbasis van de fotografische safari en is al lang erkend als een uitstekende locatie voor natuurfotografie, gespecialiseerd in de grote katten. Ongelooflijk licht, divers landschap en een overvloed aan Afrikaanse wilde dieren vormen het podium voor een onovertroffen fotografische theater.

Er zijn veel manieren om te profiteren van deze ongelooflijke locatie.


Het privé-voertuig
Voor de fotografische veteraan, of iedereen die op zoek is naar privacy terwijl op game drive, willen een voertuig volledig voor zichzelf.

Een privésafarivoertuig kan gereserveerd worden voor particulieren en gezinnen. Een toegewijd Ranger en Tracker team zal zich richten op het afstemmen van de safari-ervaring rond de specifieke behoeften en interesses van de gast (bv. vogels, plantkunde, grote katten, fotografie enz.). Dit is ideaal voor ervaren safari-gangers of degenen die genieten van een beetje meer privacy.

Inbegrepen:

Een ochtend en een middag game drive per dag
Een toegewijd Ranger en Tracker team


De Londolozi Wildlife fotografische ervaring
Perfect voor beginnende en enthousiaste fotografen die fotografie de belangrijkste focus van hun safari willen maken. Voor deze safari-optie koppelen we u met een fotografische tutor die u zowel in het veld als in nabewerking en bewerking zal helpen.

Londolozi staat over de hele wereld bekend als een bestemming die opmerkelijke fotografische wildlife mogelijkheden biedt en is de perfecte plek om deze ongelooflijke kunstvorm te leren en te maken.

Inbegrepen:

Een privé safarivoertuig
Een professionele fotografische tutor met geavanceerde kennis op het gebied van:
De camera en beste instellingen
Positionering van het voertuig
Expertise in het gebruik van licht (vooral bij weinig licht)
Organisatie na verwerking en imagoorganisatie
Een toegewijd Ranger en Tracker team gericht op het krijgen van jou in de best mogelijke fotografische posities
Volledige toegang tot de Londolozi Photography Studio voor nabewerking en bewerking.
Dit safari-type moet voor aankomst worden aangevraagd en gereserveerd


Fotografische apparatuur huren
De Photographic Studio biedt gasten de mogelijkheid om een veelheid aan professionele fotografische lichamen, lenzen en accessoires te huren. Voorbij zijn de dagen van zware cameraapparatuur over de hele wereld. Nu is het net zo eenvoudig als het vooraf reserveren van uw spullen en het klaar vinden voor gebruik bij uw aankomst in de lodge.

De eerste fotografen kunnen ook de nieuwste telelens en lichaamsafstellingen uitproberen door de apparatuur in de lodge aan te vragen. Als je een close-up van een luipaard in een boom wilt vastleggen, een visarend tijdens de vlucht of zebra's die elkaar verzorgen, heeft de fotografische studio de juiste lens om de perfecte opname te maken.


De Fotografische Studio- op locatie in Londolozi- is erg populair bij Londolozi gasten, die in staat zijn om hun eigen creatieve werk te regisseren en te produceren. Met collegegeld van een gekwalificeerde Lightroom-instructeur, kunt u tijd doorbrengen tussen game-drives bewerken en afdrukken van uw beste safarishots op breedformaat canvas of hoge kwaliteit fotopapier, samen met de laatste bewerkte opnamen op een geheugenstick.

Londolozi Fotografische Studio in een oogopslag

Dagelijks open (reserveren verplicht)
Bewerk uw afbeeldingen met Lightroom CC op de nieuwste iMAC's van het breedbeeldscherm van het netvlies - een ongelooflijk proces dat elke wildfoto's zou verbeteren
Uw persoonlijke afbeeldingen afdrukken op breedformaat canvas of fotopapier
Neem je bewerkte foto's met je mee op een geheugenstick

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Londolozi Tree Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen