WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Founders Camp - De essentie van Safari Spirit

Founders Camp bestaat uit 6 Superior Chalets, 3 Family Chalets en 1 Superior Family Chalet — wat dit kamp een moderne en levendige energie geeft die veeleisende individuen en moderne gezinnen aanspreekt. Vier van deze superieure chalets zijn speciaal ontworpen voor gezinnen op safari met een cabriolet kinderkamer.

In Founders Camp vind je ook het yogadeck, een toevluchtsoord voor stille contemplatie, in de schaduw van een 500 jaar oude ebbenboom aan de oevers van de rivier, waar dagelijks yogalessen worden gegeven onder het toeziend oog van de nyala, de bosbokken en de apen.

Londolozi is een plaats waar de oprichters - en elke persoon daarna - als binaire ringen van een boom hebben gediend en hun sporen hebben nagelaten. Door de jaren heen heeft het rimpeleffect van de alumni van Londolozi ons ethos wijd en zijd verspreid over het Afrikaanse continent en daarbuiten. Founders Camp eert dit wilde, vroege begin: gasten en medewerkers uit het verleden die hebben bijgedragen aan de bouw van Londolozi. Het zijn hun inspanningen die de erfenis van de afgelopen 50 jaar hebben gedestilleerd in de creatie van de essentie van de safarigeest.

Bij Founders Camp ontmoet klassiek modern. Dit karakteristieke kamp in Londolozi is schoon en ongecompliceerd en erg comfortabel, waardoor niets vergeten wordt. Je krijgt het gevoel van alle gemakken van een stijlvol Afrikaans huis dat ideaal is gelegen om een kijkje te nemen in de geheimen van het rivierleven. Stijlvol, gefundeerd en tijdloos: Londolozi's Founders Camp staat voor een safaristijl die uitnodigend en rustgevend is.

Geworteld in een eeuwenoude bouwmethode van 'vlechten en daub', eert dit aardse ontwerp de natuurlijke rauwe elementen van de natuur. Steen, vuur, hout en aarde.

Tien op maat gemaakte en gevarieerde superior chalets liggen in de schaduw van eeuwenoude ebbenhout- en Matumi-bomen langs de oevers van de Sand River.

Founders Camp gaat over eenvoudige verfijning met strakke lijnen. De eenvoud van gelaagde texturen zorgt voor diepte en een zintuiglijke ervaring, waar je ook gaat. Deze combinatie van elementair design is volledig rustgevend voor het zenuwstelsel en zorgt voor diepe rust en ontspanning.

Gedempt en rustgevend van binnen, maar toch levendig en levendig, met verbinding met de wildernis, daarbuiten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Londolozi Founders Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen