WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Superior Inter-leading Chalets

(2 Kamers)

Founders Camp heeft 10 Superior chalets, waarvan er 2 onderling verbonden zijn. Chalets 6 en 7 zijn met elkaar verbonden door een skywalk. Deze specifieke kameroptie werkt ongelooflijk goed voor gezinnen van 4 personen met oudere kinderen. Deze chalets liggen in de schaduw van eeuwenoude ebbenbomen langs de Sand River.

Toon meer
Toon minder

Superior Chalets

(4 Kamers)

4 van de Founders 10 Superior Chalets zijn zelfstandige accommodatiemogelijkheden. Deze kamers liggen langs de Sand River en zijn perfect voor pasgetrouwden, stelletjes of twee gasten die een kamer delen. Deze kamers hebben een eigen terras, sala's en dompelbaden.

Toon meer
Toon minder

Family Chalets

(3 Kamers)

De oprichters Camp Family Chalets zijn opgericht als reactie op de steeds groeiende trend van gezinsreizen. Deze drie suites zijn perfect voor gezinnen van 4 personen - ouders die reizen met 2 kinderen jonger dan 12 jaar. Deze grote suites hebben een converteerbare ingang met een eigen badkamer, een grote slaapkamer en gekoppelde voorzieningen. Deze kamers liggen langs een droge rivierbedding en bieden privacy en een uitstekende gelegenheid om vogels te spotten.

Toon meer
Toon minder

Superior Family Chalet

(1 Kamer)

De Founders Camp Family Suite is gemaakt als antwoord op de steeds groeiende trend van gezinsreizen. Deze suite is perfect voor een gezin van 4 personen - ouders die met jonge kinderen of tieners reizen. Deze grote suite heeft 2 slaapkamers, beide met een eigen badkamer en gekoppelde voorzieningen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Londolozi Founders Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen