WeTu Analytics

Singita Sweni Lodge

Game Drives

Singita reist naar het hart van Afrika's meest ongerepte en afgelegen wildernisgebieden en biedt twee keer per dag de mogelijkheid om intieme verbindingen met de natuur te maken en de rauwe schoonheid van de prachtigste wezens van het continent van dichtbij te ontdekken.

Elke op maat gemaakte ontdekkingstocht met je persoonlijke veldgids is een eerbetoon aan de vrijheid om ongefilterde tijd door te brengen in grote open ruimtes en hoewel geen enkele Singita-gamedrive ooit hetzelfde is, zul je zeker betoverd worden door levendige ontmoetingen met Afrika's meest iconische wilde dieren — die bloeien en bloeien dankzij de onvermoeibare inspanningen van Singita's non-profit natuurbeschermingsfondsen en trusts.

Van glooiende graslanden waar giraffen en olifanten in alle rust ronddwalen tot rivierbossen waar schuwe wezens plotseling tevoorschijn komen uit weelderig groen; en van rotspartijen waar grote katten de voorkeur aan geven tot verborgen valleien waar grote kuddes antilopen rondzwerven en grazen, elke gamedrive doorkruist landschappen die even rijk zijn aan landschappen als aan wilde dieren.

Terwijl de warmte van de Afrikaanse zon langzaam de boomtoppen en graslanden begint te verlichten, zijn onze gamedrives in de vroege ochtend gevuld met een energie die tegelijkertijd opwindend en rustgevend is. Als je nooit weet wat er op je afkomt, krijg je zin voor avontuur voor wat je de rest van de dag te wachten staat. De wildernis ontvouwt zich voortdurend terwijl de bush wakker wordt en zijn geheimen prijsgeeft.

En als de zon aan de horizon ondergaat en de dag eindigt met een helder geschilderde lucht, kunt u bij een idyllische zonsondergang in een exclusieve omgeving de romantiek van safari's tot diep in de wildernis vatten. Vergezeld van een koele avondbries en de schoonheid van de heldere sterrenhemel erboven, onthult de rustige reis terug naar de lodge vaak de ongrijpbare magie van nachtelijk Afrika, wat zorgt voor een passende finale.

Warmte en wijsheid

Singita's deskundige veldgidsen en trackers brengen een schat aan kennis over en spelen intuïtief in op de interesses van elke gast en groep. Ze stralen een onbegrensde passie uit voor de wilde dieren en wildernis van Afrika. Hun diepgaande kennis van het gebied — en de inherente rol van elke plant, insect, vogel, zoogdier, roofdier en seizoen in zijn unieke ecologie — maakt elke ontmoeting en waarneming des te betekenisvoller en verheft elke verbinding met de natuur.

Belangrijkste soorten die u waarschijnlijk zult zien

Tijdens uw verblijf in Singita Sweni Lodge zult u waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan wilde dieren spotten, waaronder olifanten, luipaarden, beroemde grote groepen leeuwen, witte neushoorns, zwarte neushoorns, buffels, nijlpaarden, cheeta's en sabel.

Toon meer
Toon minder

Guided Safari Walks

Wandelsafari's zijn een geweldige manier om de wildernis van dichtbij en persoonlijk te ervaren.

Je deskundige gids en tracker begeleiden je terwijl je te voet dieren volgt door de wildernis en de prachtige planten en landschappen om je heen verkent.

We raden een minimumleeftijd van 15 jaar aan voor deze activiteit, maar deelname wordt door uw veldgids bepaald.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

Er is misschien geen transcendente ervaring dan naar een volle hemel van fonkelende sterren te kijken.

De mens is al eeuwenlang verliefd op de nachtelijke hemel en omdat er heel weinig vervuiling is en er geen stadslichten zijn die afbreuk doen aan de sterren, zal je zicht op de hemel hier kristalhelder zijn — niets tussen jou en de uitgestrekte Afrikaanse hemel erboven.

Toon meer
Toon minder

Swimming

De belangrijkste lodge gebieden van Singita Sweni en Lebombo Lodges zijn de thuisbasis van ruime zwembaden, elk bieden een heerlijke rust in de pittoreske wildernis.

Toon meer
Toon minder

Fitness Centre

Er zijn volledig uitgeruste sportscholen beschikbaar voor het gemak van de gasten. Elke faciliteit biedt een schilderachtig uitzicht op de bush, zodat u de actie buiten in de gaten kunt houden terwijl u aan het trainen bent.

Toon meer
Toon minder

Wellness

De Singita-wellnessfilosofie creëert een omgeving voor onze stedelijke vermoeide gasten om weer in contact te komen met de natuur, hun zintuigen nieuw leven in te blazen, hun lichaam en geest te herstellen en onze Afrikaanse cultuur te ontdekken.

De wellnessreis van de gasten kan worden uitgevoerd in de rust van de spa, op een privéterras of in het comfort van de gastensuites.

De gebruikte producten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege de positieve impact die ze hebben op onze gasten en het milieu. De gezichtsproducten van Dermalogica gebruiken alleen de beste ingrediënten die beschikbaar zijn uit milieuvriendelijke bronnen en zijn niet getest op dieren. De producten van Terres d'Afrique, die voor alle lichaamsbehandelingen worden gebruikt, zijn een duurzaam ontwikkeld, biologisch huidverzorgingsassortiment dat de potentie van Afrika's legendarische botanische erfgoed benut. Beide producten zijn geschikt voor dames en heren.

Onze aanbeveling:

Door de zon gekuste reis

De behandeling is bedoeld om de negatieve effecten van overmatige blootstelling aan de zon te bestrijden en zonneschade te herstellen. Laat je huid kalmeren met een lichaamsmasker terwijl je geniet van een ontspannende hoofdmassage om de ontberingen van de dag te verzachten. Daarna wordt een kalmerende, verkoelende gel aangebracht en tot slot maakt een zachte, herstellende massage de behandeling compleet.

(Arrangementen van een halve dag en een hele dag zijn beschikbaar)

Toon meer
Toon minder

Singita Boutique and Gallery

Niet zomaar een curiosawinkel, je vindt er originele schatten die uit alle hoeken van het Afrikaanse continent zijn verzameld. Met een reeks verzamelbare sculpturen, huishoudelijke artikelen en meubels kun je 'de safaridroom' in je eigen huis nabootsen.

Kunstvoorwerpen, maar ook authentiek houtsnijwerk en sieraden gemaakt door lokale ambachtslieden zijn slechts enkele van de schatten die je kunt vinden om mee naar huis te nemen als cadeau.

Naast prachtige museumkwaliteit, kunstdrukken en werken van enkele van de meest gerespecteerde kunstenaars op het continent, zijn er veel stukken die speciaal voor Singita zijn ontworpen. Ook hier vind je een assortiment Singita-safarikleding van kwaliteitsmerk.

We bieden een wereldwijde verzendservice, zodat u uw aankopen bij de lodges kunt doen met de mogelijkheid om ze rechtstreeks naar huis te sturen.


Galerijruimte

De eerste ruimte werd geopend in Singita Sabi Sand in december 2021, gevolgd door een galerie in Singita Kruger National Park in juni 2022. Beide bevatten werken en verzamelobjecten van internationaal bekende Afrikaanse kunstenaars. De stukken omvatten verschillende media en zijn zorgvuldig samengesteld om zinvolle engagementen uit te nodigen en bij te dragen aan een kunstkijkervaring van wereldklasse.

Toon meer
Toon minder

Premier Wine Boutique

Als een van Zuid-Afrika's meest invloedrijke wijnkopers zijn de kelders van Singita de thuisbasis van enkele van de meest gewilde privéreservaten en vintage wijnen die het land te bieden heeft. Of u nu een fijnproever bent of gewoon af en toe een glas wijn drinkt, onze ervaren sommeliers laten gasten graag kennismaken met een uitgebreide selectie aan variëteiten van over de hele wereld.

Via Singita Premier Wine Direct kunnen gasten wijnen kopen in onze kelders: om mee naar huis te nemen aan het einde van hun reis of om ze gemakkelijk aan de deur te laten bezorgen.

Als aanvulling op de kelderaankopen hebben we toegang verkregen tot zeer beperkte, gewilde wijnen, waaronder 'Icons', 'Single Vineyard' en 'Limited Release'-wijnen, rechtstreeks van toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Afrika. Opgeslagen in kelders met temperatuurregeling, is het onwaarschijnlijk dat deze wijnen ergens anders verkrijgbaar zijn.

Toon meer
Toon minder

Singita Community Culinary School

De Singita Community Culinary School is een uniek programma dat voorziet in een reële behoefte in de gemeenschap, maar ook voor de Zuid-Afrikaanse horeca als geheel. Afgestudeerden van deze school komen naar voren met zeer gewilde vaardigheden en sterke vooruitzichten op een baan, terwijl keukens in Singita lodges en daarbuiten profiteren van een pool van vakkundig opgeleide jonge chef-koks. De school is een belangrijke stap in de richting van het bereiken van Singita's langetermijndoel voor brede gemeenschapsontwikkeling, namelijk het helpen van de mensen die in en rond de reservaten wonen om te gedijen, zowel economisch als sociaal.

De demonstratiestudio van de school biedt gasten een unieke ervaring om deel te nemen aan een kookles onder leiding van een vakkundig opgeleide chef-kok en tegelijkertijd dit belangrijke gemeenschapsontwikkelingsproject te ondersteunen. Of het nu gaat om het onder de knie krijgen van een bepaald gerecht van het dagmenu, het leren van een traditioneel Zuid-Afrikaans recept of het helpen bereiden van een deel van de kenmerkende lunch in tapasstijl van de lodge, tijd doorbrengen in de demonstratiekeuken is een heerlijk verrijkende ervaring.

De details:

De school heeft nu een gloednieuwe, ultramoderne demonstratiestudio in Singita Lebombo Lodge (en vlakbij Singita Sweni Lodge) waar gasten kunnen deelnemen aan een vooraf afgesproken kookles.
Een professionele, gekwalificeerde chef-kok leidt de kookles.
Gasten kunnen ervoor kiezen om een populair, traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht te bereiden of een kenmerkend gerecht van het tapasmenu van chef-kok Liam Tomlin.
De lessen moeten minstens 24 uur van tevoren worden geboekt, zodat de koks voldoende tijd hebben om zich voor te bereiden.
Lessen kunnen 7 dagen per week worden ingepland, afhankelijk van beschikbaarheid.
Boekingen kunnen worden gemaakt via Singita Reservations of ter plaatse worden geboekt bij Singita Lebombo en Sweni Lodges.
ZAR 2 500.00* donatie per persoon, per klas

*Al het ingezamelde geld wordt gebruikt om het lopende werk van de Singita Community Culinary School te ondersteunen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Singita Sweni Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen