WeTu Analytics

The Outpost

Game Drives

De Makuleke Private Concession, met een oppervlakte van 26.500 hectare, staat bekend als het Eden van Kruger. Pafuri, waar dit heiligdom zich bevindt, beschikt over een opmerkelijke 80% van de biodiversiteit die te vinden is in het uitgestrekte Kruger National Park. Hoewel je tijdens je verblijf hier leden van de Big 5 kunt en waarschijnlijk zult zien, zijn het de vogels, de geschiedenis en het landschap die de aandacht van onze gasten trekken.

Hier zijn we gespecialiseerd in de kunst van de „slow safari”, een meeslepende reis door de echte Afrikaanse wildernis, waar je niet alleen de Big 5 tegenkomt, maar ook de betoverende Little 5 en alles daartussenin. Deze regio staat bekend om de thuisbasis van enkele van de grootste kuddes buffels en olifanten in Zuid-Afrika, een bewijs van de vruchtbare gronden die worden gevoed door de samenkomst van drie rivieren in de Pafuri-driehoek. Deze voedselrijke bodem is een toevluchtsoord voor allerlei dieren in het wild, van sierlijke impala's, ongrijpbare nyala en majestueuze elanden tot de iconische gnoes. De Makuleke Private Concession is een toegangspoort tot ontluikende ontdekkingsmomenten die nieuwe passies opwekken en je verbinding met de wildernis verdiepen.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Dompel jezelf onder in de afgelegen en ongerepte Makuleke Private Concession. Bij The Outpost gaan we dieper in op een meer authentieke Afrikaanse safari-ervaring. Hier stap je te voet de wildernis in en smeed je een verbinding met het dierenrijk in zijn ongerepte leefgebied. Ontdek de betoverende vogelwereld, uniek voor deze uithoek van Zuid-Afrika (een absoluut vogelparadijs). Trek door landschappen die de tijd trotseren, waaronder het grootste koortsboombos op het zuidelijk halfrond en de oude Lannerkloof, een geologisch wonder met een rijke geschiedenis. Dompel jezelf onder in het rijke tapijt van de cultuur van de Makuleke-bevolking, terwijl onze deskundige gidsen hun wijsheid delen over de medicinale schatten die verborgen zijn tussen de inheemse flora.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Outpost

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen