WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Twin/Double Tents

(8 Kamers)

Magashi biedt acht ruime tentkamers met eigen badkamer en een eigen badkamer die een eerbetoon zijn aan de Rwandese cultuur.

Het interieur heeft een traditionele en elegante Oost-Afrikaanse uitstraling en is voorzien van lokaal geproduceerde kunstvoorwerpen. De inrichting is ontworpen om het prachtige uitzicht over het Rwanyakazinga-meer te maximaliseren. Gasten kunnen olifanten rustig het meer in zien waden en sierlijke giraffen en ander wild zien eten in de open lucht.

De wedergeboorte van Rwanda heeft geleid tot een mix van traditionele en moderne ontwerpen en kunst, die overal in het kamp te zien is. Een daarvan is een kunstvorm genaamd 'Imigongo'. Het is ontstaan in de oostelijke provincie van Rwanda en is formeel bekend als 'Igisaka Cy'imigongo'. Het bestaat uit zwarte, witte en okerkleurige patronen en lineaire ontwerpen, geëtst op een tegeloppervlak van koeienmest. In de inrichting zorgen deze installaties voor opvallende kenmerken.

Kaki wordt ook veel gebruikt in het interieur, wat zorgt voor een traditioneel safari-tintje. Blozende accenten in de muskietennetten, kussens en stoelen zorgen voor een meer eigentijdse uitstraling.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Magashi

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen