WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Wilderness Magashi – Game Drives

Akagera omvat enkele van de meest pittoreske savannes van Oost-Afrika - open vlaktes, bossen, meren, moeras en met gras begroeide lage bergen - waarbij Wilderness Magashi het enige particuliere concessiegebied in het park is. De thuisbasis van een van Afrika's hoogste nijlpaarden, herintroduceerde oostelijke zwarte neushoorn en leeuw, evenals de geheimzinnige sitatunga. Gasten kunnen deelnemen aan inspanningen op het gebied van natuurbehoud, waaronder het opsporen en identificeren van de leeuwen en luipaarden in het gebied door middel van identikits.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Magashi – Night Drives

Na het bekijken van wild in het donker met gefilterde schijnwerpers kun je intrigerende nachtdieren vinden. Meestal worden gevlekte hyaena, civet, genet, mangoest, uilen en nachtzwaluwen gezien. Of zelfs het raadselachtige luipaard. Met gamedrives die dag en nacht worden aangeboden, is het echt buitengewoon om Wilderness Magashi te verkennen.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Magashi – Boating *

Varen in moerascruisers, met 'dubbeldekker 'zitplaatsen voor het bekijken van wild op grotere hoogte, is een uitstekende manier om de watervogels en vele andere waterdieren te zien rond het prachtige Rwanyakazinga-meer.

* Mogelijk het hele jaar door.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Magashi – Fishing

Alleen vissen op vangst- en vrijgavebasis, het hele jaar door, waarbij het kamp een kleine voorraad basishengels en haspels levert.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Magashi – Birding

Na een vroeg ontbijt in het kamp kun je je voorbereiden op een spannende vogelervaring. Akagera National Park staat bekend als een van de beste vogelgebieden ter wereld met meer dan 500 soorten die hier zijn geregistreerd. Een vogeltelling vergelijkbaar met het grotere Kruger National Park. Tot de zeldzaamheden behoren de papyrus gonolek (beperkt tot de papyrusmoerassen), de plaatselijke roodharige barbet en de moerasvliegenvanger.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Magashi – Conservation & Community

Wilderness Magashi heeft een lichte voetafdruk en werkt 100% op zonne-energie en is volledig plasticvrij voor eenmalig gebruik. Naast onze toewijding aan natuurbehoud en duurzame activiteiten, zijn we verheugd dat we een Children in the Wilderness (CITW) Eco-Club hebben opgericht op de Akayange Primary School, vlakbij de North Gate van Akagera. Andere initiatieven om de gemeenschap te versterken zijn onder meer lokale aanwerving, waarbij een derde van het personeel uit de omliggende gemeenschappen wordt gerekruteerd, waarbij voortdurende opleiding en ontwikkeling wordt aangeboden om ervoor te zorgen dat personeel kan doorgroeien naar hogere functies. Daarnaast ondersteunt het kamp lokale gemeenschapscoöperaties die lunchtassen maken voor gasten, kitenge bijenwaswraps, kaarsen voor de eettafels en gesneden houten schoenbollen.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Magashi – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

In 2018 heeft Wilderness de krachten gebundeld met Olympus in een spannende samenwerking om onze natuurfotografie-ervaring in kampen te verbeteren. Het resultaat van deze samenwerking heeft ongelooflijke foto's opgeleverd, gemaakt door zowel gasten, gidsen als kampmanagers.

Olympus Photo Hubs, die in bepaalde kampen zijn opgezet, bieden onze gasten de mogelijkheid om hun foto's te maken, terwijl onze Wilderness-fotogidsen helpen met het delen van tips over hoe ze deze krachtige momenten in de wildernis het beste kunnen vastleggen.

* Olympus Photo Hub-ervaring is afhankelijk van de beschikbaarheid van de camera

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Magashi

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen