WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Hoogtepunten

Combineer een Savannesafari in Wilderness Magashi met gorillatochten voor een fantastische Oost-Afrikaanse ervaring in het land.
Magashi's 6.000 hectare (14.826 hectare) is het enige particuliere wildernisgebied in Akagera National Park en biedt eersteklas en intieme gastervaringen.
Een land met fenomenaal diverse habitats, dit is een land voor groot wild. Gasten kunnen leeuwen, luipaarden, zwart-witte neushoorns, olifanten, buffels, giraffen, zebra's en nijlpaarden spotten.

Plaats: Wilderness Magashi is beeldschoon. Het ligt op het Magashi-schiereiland en kijkt uit over het glinsterende water van het Rwanyakazinga-meer en het Mutumba-gebergte in het westen. Gelegen in Akagera National Park — het grootste beschermde moerasgebied van Centraal-Afrika — is het Rwanda's laatst overgebleven toevluchtsoord voor savannesoorten en vertelt het een verhaal over overleven en herstel, net zoals Rwanda zelf.

Ervaring: Met 11 verschillende soorten leefgebieden is het niet alleen uitzonderlijk om wild te spotten in Akagera National Park, maar het spectaculaire landschap draagt ook bij aan de unieke ervaring. De open vlaktes zijn het jachtgebied van een gezonde populatie leeuwen. Olifanten en nijlpaarden vinden troost in de moerassige gronden en meren, terwijl elegante Masai-giraffen rondsnuffelen in de bossen.

En bij diverse leefgebieden hoort afwisseling. Gasten kunnen genieten van spannende wilde dieren per boot op verhoogde zitplaatsen voor ongehinderde waarnemingen. Game drives bieden gasten de mogelijkheid om te helpen bij onze inspanningen op het gebied van natuurbehoud door de leeuwen en luipaarden in het gebied te volgen en te identificeren met behulp van identikits. Luister's avonds naar de liedjes en verhalen van het land tijdens een traditioneel Kugisha-diner rond een brandend vuur met oude en nieuwe vrienden.

Doel: We hebben geschiedenis geschreven bij Magashi toen we samenwerkten met de Rwanda Development Board en African Parks. Sinds de opening in 2019 hebben twee van onze gidsen als allereerste Rwandezen een felbegeerde FGASA-kwalificatie behaald. Vandaag de dag is de wedergeboorte van Akagera een buitengewoon succesverhaal op het gebied van natuurbehoud.

Dieren in het wild: Wilderness Magashi herbergt opnieuw een overvloed aan toproofdieren en hun prooien, en biedt spectaculaire actie in het spel. Er zijn tussen de 15 en 20 luipaarden, een gezonde leeuwenpopulatie, zwart-witte neushoorns en vanaf het dek zijn olifanten te zien spetteren in het meer.

Kijk uit voor waterbokken, impala's en wrattenzwijnen die aan de westkant van het schiereiland grazen, terwijl aan de oostkant vaak elanden worden gezien aan de kust, evenals nijlpaarden, krokodillen en olifantenstieren. Geheimzinnige sitatunga zorgen voor spannende waarnemingen aan de rand van het water.

Andere waarnemingen zijn onder meer buffels, Masai-giraffen, gevlekte hyena's, zebra's, topi, roan, Defassa-waterbuk en eland — en maar liefst 520 soorten vogels, waaronder af en toe waarnemingen van de zeldzame schoenbekooievaar.

Wilderness Magashi: Magashi ligt aan de rand van het glinsterende water van Lake Rwanyakazinga en is spectaculair. Een prachtig toevluchtsoord om in te ademen, na een spannende gorillatocht in Volcanoes National Park of een verblijf in de bruisende hoofdstad Kigali. De acht ruime tentensuites, ingericht in zachte, aardse tinten, zijn intiem en luxueus en verwelkomen u in een typisch Oost-Afrikaans safariwonderland.

De belangrijkste ruimtes bestaan uit een chique lounge, eethoek, bar en zwembad — elke hoek biedt een schitterend uitzicht, terwijl het uitgestrekte uitkijkplatform het perfecte podium is om bij zonsondergang te genieten, wilde dieren te spotten en verhalen te vertellen op de gezellige vuurkorf.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Magashi

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen